33 12
發新話題

丙團賽後感想和多謝各兄弟及友好前來支持偉裕隊^^

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-11-3 09:59 發表
輸唔緊要,打出自己水平就算輸就開心啦~~~
(可惜,最後一戰小弟睇唔到 )
你和阿傑難得抽空過來為我們加油,已經十分難得了

而你所說絕對認同呢

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-3 10:15 發表
真的沒想過 KC 會在比賽中笑. 雖然小弟不在場, 但也能感受到戰況的激烈.

能打一場好波, 身邊又有好友支持. 真的能做到

PLAY THE BEST, NO REGRET!!!

恭喜你呀 KC!!!!
多謝,防兄

你也有很多好友在你背後支持你呢,而且仲可以之後一齊啤啤,

所以Play the best,No regret這格言,你一向已做到了

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-3 11:41 發表
其實 kc 在比賽中 win 任何人都唔出其. 小貓心目中 KC 絕對是好波的人仕.
同意亞  kiu 的說話, 輸波唔緊要, 但希望能在比賽打出自己的水平.
應該這樣說吧,任何人也可以贏我呢,小弟的球技也沒有什麼特別之處,

只是希望真的能做到贏得精彩,輸得光榮吧了

再講在團體賽中,最開心的莫過於大家上下一心,向一個目標進發

這樣已經可以無撼了

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-3 12:22 發表
Myron should learn from 幾位uncles ar. " perform the best, no regret la."
我地仲好後生啊....哈哈

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-11-3 23:33 發表

多謝,防兄

你也有很多好友在你背後支持你呢,而且仲可以之後一齊啤啤,

所以Play the best,No regret這格言,你一向已做到了
嘿嘿,你之後唔係都有啤啤咩?

不過對象就唔知係唔係隊友啦..........

多謝各位brothers的回應,今次的寫法有點似Blog的味道,也是小弟第一次,

希望各位高手不要見笑,只是覺得今次的精神想和各友好分享一下

由其是自己還有很多問題需要解決,但在轉變新打法不足一年

能打到這程度,小弟暫時亦沒有什麼不滿呢,希望來年再能進一步囉

多謝各位brother的鼓勵呢,大家也一同加油啊,迎接新一代的挑戰呢

HK-KC:你寫得非常好,仿如置身現場!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-11-3 23:55 發表

嘿嘿,你之後唔係都有啤啤咩?

不過對象就唔知係唔係隊友啦..........
都無啤啤wor....大哥

你就利害d...呵呵

KC 真的寫得好好, 好用心的與各位波友分享, 很難得
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-11-3 23:31 發表

你和阿傑難得抽空過來為我們加油,已經十分難得了

而你所說絕對認同呢liness" />
我果日也系現場,你真系打出水準 ,由其那一招橫打

我都見到大隻佬、亞 Kiu 同大偉..........哈哈、不過你尚未認識我,所以你唔知我系乜水
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

加油add oil!贊成

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-8 10:48 發表

我果日也系現場,你真系打出水準 ,由其那一招橫打

我都見到大隻佬、亞 Kiu 同大偉..........哈哈、不過你尚未認識我,所以你唔知我系乜水
見笑了,但多謝過童兄支持,有機會指教一下呢^^

引用:
原帖由 乒乓達人 於 2008-11-8 13:27 發表
加油add oil!贊成
哈哈,你是不是俊一其中一位小朋友呢

那麼你們也要加油啊,你們是未來香港的希望呢

33 12
發新話題