發新話題

緣聚網上夜鬼區 (只限 00:00-06:00am)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

夠鐘入場~~~

要睡覺了因今早強行起身開工太累了
<-->
.

進入深夜食堂

6號返工,做多幾日夜鬼

I work at nigh...
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

大家早D訓
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

凌晨才剛開始

做功課

夜鬼區

Keep 住做夜鬼

引用:
原帖由 Ghstt 於 2017/7/25 02:35 發表
Keep 住做夜鬼
yup

食完宵夜

好多真人真事講~胆少忽進

當年~工作被押扯Out~夜晚去維園晒心~見到個女仔跑步~我九秒九追極都追唔到佢~當追到
時佢消失左~更住有個阿伯話政府起甘大個球場比你玩咩~下面全是人骨呀~日軍

有一次踢波傷左~留院三日廣華~房間有八張床~有個阿伯
凌晨用好跳皮既聲不停講~死喇死喇~結果佢真係瓜左~
但係更住個兩晚仲聽到佢叫~死喇~在場七位同志個個
包住個頭睡~

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/30 00:04 發表
有一次踢波傷左~留院三日廣華~房間有八張床~有個阿伯
凌晨用好跳皮既聲不停講~死喇死喇~結果佢真係瓜左~
但係更住個兩晚仲聽到佢叫~死喇~在場七位同志個個
包住個頭睡~
仲有冇

九龍有間戲院~出名人少~下午40度~我人又三急先去廁所~凍到雪房甘~
又無裝冷氣~聽到有人冲厠~我疴到一半即走出去~因為全院得我一個人~
睇完行樓梯走~行極都未到底層~心諗~唔好了奶野~坐下諗番小學既天主經~
先開到鐵門出去

話説小弟見洞就入~入左女厠都唔知~個女人問我做咩~我答佢咩呀
望兩望先知女厠~閃~~更住入男厠見到尿兜~好開心~但係塊鏡
見到剛才女厠那個女人呢~~~~∼∼∼∼

19xx年~剛出來工作~我老友用最堅定既眼神~話帶我去見識下
~桑拿。入房前經理問我想要那類型~我說《淫姣爹》~入房後
有個着古裝既女人叫我相公~不到十分鐘又有一個女人入來~
我說剛才有個女人入過來~後來先知數日前有個技師叫《任巧狄》
過左身~
本帖最近評分記錄

發新話題