發新話題

緣聚網上夜鬼區 (只限 00:00-06:00am)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 CXC 於 2017-8-4 00:00 發表
19xx年~剛出來工作~我老友用最堅定既眼神~話帶我去見識下
~桑拿。入房前經理問我想要那類型~我說《淫姣爹》~入房後
有個着古裝既女人叫我相公~不到十分鐘又有一個女人入來~
我說剛才有個女人入過來~後來先知 ...
鬼馬
<-->
.

以前屋企掛住張父母的結婚相, 有晚半夜, 我同家兄都見到張相變左個女人樣...

《肥C》佢真係好貪靚~殺左同屋《J女》拿走銀行D錢去整容
整得好美~有錢佬比錢佢再整~最後個次整完~個樣同那個
《J女》一樣~嚇到《肥C》入左青山~~~

以前磨砂玻璃窗外有白衫人影慢步行過

李小龍~真正死因~係玩電而導致心藏衰竭而死~
因為電壓會影響心跳~好勝的他挑戰極限~~~~
後人只記得最後在那女人家中~

唔知大家知唔知道~晚上十二時後唔好入九龍公園既傳聞~
上年我玩捉精靈~大肥印度婆喝住有鬼~我照入結果~
見到球場熄燈有人踼波無五官~泳池關門有浮屍~公園小童
飛來飛去~個晚我講住九十幾個字既粗口~忙命逃跑

引用:
原帖由 CXC 於 2017/8/12 00:01 發表
唔知大家知唔知道~晚上十二時後唔好入九龍公園既傳聞~
上年我玩捉精靈~大肥印度婆喝住有鬼~我照入結果~
見到球場熄燈有人踼波無五官~泳池關門有浮屍~公園小童
飛來飛去~個晚我講住九十幾個字既粗口~忙命逃跑
真!?

Busy Friday

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

我有個朋友話係殯儀館工作~見到佢D面色和指甲都係
白色既~就知佢講真~
佢話錢係找到~但係自己就越來越瘦~
我叫佢嘔單野我聽下~
佢細細聲講~好多同事都短命~

∼End~怕生仔無X忽~

上環地鐵工程~下一站西營盤~你會留意到要九曲十三彎
先出到去~情況同何文田站一樣~
因為要走位避開晒D亂葬崗呢~
另外為何無男女厠~地鐵
爆Q晒D鏡~無得玩

十九幾年前~識左個女仔~叫茜茜美~後期分開左
二十幾年後見到佢~個晚仲要問我借384來用
我打電話同佢姊妹講~原來茜茜美十年前搭384号巴士
不幸拋出車外~那一刻想起二個字~PK

曾經見到金色人

近日apps新聞頭條都是某新聞,好得人驚,人心難測。
每個悲劇的背後,如非當事人身體狀況或精神有問題,就都是錢或情惹的禍。
記得前年,同位波友講,今日唔係太開心,波友話,唔緊要,等陣俾你大力打幾板,即刻開心返。果然。。。珍惜那些好脾氣的波友
打波可以調節心情,可以強身健體,可以做踏腳石入名校,可以結交朋友,可以做全職兼職,但凡事有個度,過 度 可能心情疲憊,周身是傷,荒廢學業,朋友反面,顧此失彼。接觸乒乓球一年後,由於種種緣由,想封板與球隔絕,但發現找不到比打乒乓球更癡迷的運動了。天意弄人的是當慢慢遠離乒乓球,卻遇到了最初想找的理想波友,希望我們以後即使不打波,也可以做一輩子朋友,哈~

COME ON BABY ~

引用:
原帖由 145 於 2017-9-6 01:43 發表
近日apps新聞頭條都是某新聞,好得人驚,人心難測。
每個悲劇的背後,如非當事人身體狀況或精神有問題,就都是錢或情惹的禍。
記得前年,同位波友講,今日唔係太開心,波友話,唔緊要,等陣俾你大力打幾板,即 ...
越打波越頹喪
出生一張紙,開始一輩子;
畢業一張紙,奮鬥一輩子;
婚姻一張紙,折磨一輩子;
做官一張紙,鬥爭一輩子;
金錢一張紙,辛苦一輩子;
榮譽一張紙,虛名一輩子;
看病一張紙,痛苦一輩子;
悼詞一張紙,了結一輩子;
消化這些紙,明白一輩子;
忘了這些紙,快樂一輩子!

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017/9/6 04:33 發表

越打波越頹喪
點解?

夜鬼

發新話題