68 1234
發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/24 00:12 發表
甘複雜~唔知玩更乜~我退~~~
得閒答咀~ 別太認真

引用:
原帖由 antispin 於 2017/7/24 00:11 發表
謝謝XX師兄帶我識tko球場,
記得你問過我是不是鍾意睇金庸小說,係,但我更鍾意睇 大時代 同 Sherlock Holmes,後者是我越看越害怕還看,夜晚唔敢熄燈訓覺 。
就像我知道這件事後,也覺得很可怕,一個打波有禮待人客氣的人點解網上會自問自答?

故仔係,因紅色暴雨的某晚,路上遇到一位不相識的女仔,我有帶遮,就送咗她一程去車站搭車,淋咗雨 ,重感冒至今,所以無聊之際上下網,點知就睇到嗰段Kin兄=? 文字,我有睇到佢原來嗰段,唔知點解又改咗,有d嬲,冇啦啦講人既?
我只是將我所見的事實和想法講出來,點解我確定他講的同我知的是同一件事,就不贅述了。
後面的文字反而勾起了我的好奇心,尤其是Tom兄你的出現讓我肯定了這一切,總之大部分謎團解開了。
外人應該唔明

it's so funny

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/24 14:46 發表
日本動畫小說《死亡筆記》昨晚anti既說話令我回想了~抽象~含羞~離奇~爆笑
願聞其詳

WOW, bye

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/24 15:48 發表
樓主想做皇帝~悠閒要佢做一個好皇帝~
不合理, 呢度只係一個網站中的 主版 > 子版 > 帖子, 何來土皇帝?

引用:
原帖由 rckw 於 2017/7/24 15:58 發表

不合理, 呢度只係一個網站中的 主版 > 子版 > 帖子, 何來土皇帝?
小弟乃一介小頭目, 都冇咁把炮~

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017/7/24 18:09 發表

樓主你真的太過份!
你衝動去更改1/F,急於加設新規則,好明顯係你太熱愛你呢到的民眾,不希望大家受某些滋事份子欺負已而!
件事係因我分享故事而起,我也有責任出來認錯!
對不起!大家!請原諒樓主!!
RE: 某些滋事份子... who?

68 1234
發新話題