發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
吐苦水ok,不過要罰1500蚊嗎?

或者改為嘔苦水,飲苦水ok?
本帖最近評分記錄
  • LaPooh +1 Welcome Q兄!! 2017-5-25 19:23
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-13 15:50 發表
“版主优惠区:bid“ 有乜正嘢?
在下 入唔到。
入到都冇用!得個睇字!因為我地唔係版主...

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-14 09:05 發表
有無網友打過 Rakza X? 覚得算硬吗?
R7 SOFT 保証唔硬

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017-7-13 19:11 發表
除了跟教練學習之外,有什麼方法可以改善發球及接發球呢?
接發球 借發球機如何? 如冇師兄時間夾唔到既話(費話等於冇講過)

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-14 09:30 發表

系啊,学唔到睇対手动作。
當然啦。唔係單憑睇完果幾百字就識打!

通常革命烈士就係咁...不成功...變成......................

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-19 19:26 發表

條什麽款吖!
當你完全沉迷去信一個人,那個人講乜都係啱!
咁就要靠身邊既好朋友教化。慢慢嚟唔好急 最緊要快

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-19 14:45 發表
好似食左太太口服液甘~
因為太太食左好大力?好大食?「太太好大力」

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-19 19:42 發表
小Q~狂3~我九個月既重下旋都拉得起~

20分!

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
咁即係點..

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017-7-21 00:32 發表
終於跟Cxc師兄見面了,可惜未有機會同師兄你砌磋
恭喜。又認識多幾位新朋友

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 18:16 發表

我覺得有個網友可能有此需要
是我嗎

10:00前掛8號風球。

發新話題