51 123
發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 16:35 發表
Let me say it again: 凡事隨缘せ平常心せ求求其其せ講下笑せ瞓個覚又新的 1 天了。
希望如此啦
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 16:44 發表

And: 雖然知易行難但屢败屢戦不正是乒乓精神吗?
係,我認同
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 17:27 發表

你系咪想话 waat3 syun4 (近似 “挖旋“)? 在下 都唔識写。
另一意思

引用:
原帖由 小羊小狼 於 2017-7-24 17:35 發表

係呀!
係"斡旋"先岩

thank you faan6 baak3 baak3
勁呀

對不起各位,因為我舊人舊事重提,令大家誤會而引起爭論,對此我將離開論壇

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-24 19:57 發表
Tom仲叫我公開解釋~私下丙左佢
Sorry,或者我搞錯咗某D事

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 20:01 發表

你丙佢?你有無见過佢真人,佢张你成個人举起反転中落地都得。。。如果系沙漠就会见到地下伸咗 2 隻腳出来撑下撑下噉。
伯伯,你吹大咗D喎,我邊有咁勁,我好瘦弱㗎

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-7-24 20:52 發表

私下約戰打波解決,我地做觀眾
唔該唔好再生事

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 21:08 發表

在下 潛意识假设咗 思憶兄 好似 在下 禁细粒。。。系喎,其実可能佢真人系 阿落输华生力啤。
會唔會呀,未見過咪假設呢D野啦,好似講到要叫人同我隻抽咁

在此,我再次因爲自己的言語向各位道歉,大家對不起 ,我的說話令其他網友感憤怒或受到影響,我再次道歉,對不起

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2017-7-25 00:50 發表
論壇出的帖或 pm 如潑出去的水收唔番的, 所以要注意言論
今次小事, 大家便就咁算, 相方都啱唔晒, 如果再想追究便再 pm 我啦
知道

51 123
發新話題