發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
網球訓練班大部份學員已有相當水準,目的是打平波。

引用:
原帖由 LaPooh 於 22-1-2017 12:02 AM 發表

師兄是球局攪手???
不是,只是卜場與朋友週末打下波。

引用:
原帖由 LaPooh 於 22-1-2017 12:03 AM 發表

那麼請問上網book與親身book有什麼分別?
訂場每朝7點正開始,網頁系統繁忙非常難以進入,體育館電腦是專線,沒有接不通的問題。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 LaPooh 於 22-1-2017 12:06 AM 發表
假設就算是想攪一個小型球局(book一至兩張檯)應該不太困難吧
非繁忙時間確實不太難。。。

引用:
原帖由 LaPooh 於 [url=tel:22-1-2017]22-1-2017[/url] 03:44 PM 發表 我在將軍澳舉辦過小型球局,可能剛巧少人book,那次被我成功book到 可惜少人來參加
少人卜的時間當然少人參加咯!

例如星期日晚上,你想卜邊度都得。

新款帖
<-->
.

口水多半夜可不太用上廁
<-->
.

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017-1-21 23:24 發表
既然我是樓主,我來抒發下先,大家覺得初學者報名參加康X署的初級乒乓球訓練班有否顯著功效呢?可以列出優點及缺點,又或者有冇師兄師姐曾報過,可否分享下意見,願聞其詳
我現在學緊,對於我呢個水平既人黎講好有用,但對於水平高既人黎講其實冇咩用,私人教練先得。
本帖最近評分記錄
  • Kinkadefan +6 有point!! 2017-1-23 15:27
  • LaPooh +3 明白,多謝分享,大家努力!! 2017-1-23 12:35
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

回復 62# 的帖子

我同師兄你一樣都係康文署學緊,夠平好抵玩

但如果想學得好我諗都係揾教練一對一教先有用,但太貴了,我都未必會
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

仲有唔夠幾曰,猴年即將過去,大家喺猴年有些什麼心願及目標仍未達成,而要寄望來年繼續努力去追趕,實踐呢?(可以講同乒乓球無關的)

吐水好喇, 5好吐血呀

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

今個新年噴口水變 口水雞年
本帖最近評分記錄
  • LaPooh +1 多謝支持!!! 2017-1-29 02:08
<-->
.

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-1-28 22:44 發表

我希望可以在雞年勝出一次積分拍賣
小弟都想

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017/1/28 12:23 發表
祝各位無論新手,低手,高手,高高手…………(抑或好似我超級菜鳥低低手 )
新的一年,球技更上一層樓!!!
恭喜,恭喜!
不求球技猛進,每個星期有波打已經好開心
本帖最近評分記錄

希望每次打球局都可準時收工,唔駛遲到。

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-29 00:41 發表

積分過高,無得玩
未贏過積分拍賣

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-1-29 02:10 發表

悠閒師兄那麼高積分,想勝出拍賣也會有難度?
有難度

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-1-29 10:36 發表

大家可以拎幾粒乒乓球出来積分拍売,定明只限積分 18xxせ用户名 K 字頭方可参加。
好提議

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-1-29 10:53 發表

遲早你都會贏……………………………………一次(我估)
承師兄貴言

發新話題