發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
同志們~等你~

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-13 15:50 發表
“版主优惠区:bid“ 有乜正嘢?
在下 入唔到。
入到都冇用!得個睇字!因為我地唔係版主...
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

除了跟教練學習之外,有什麼方法可以改善發球及接發球呢?
當我掌握好乒乓球基本功,便會捲土重來與大家一齊吹水!!!

BEAR熊~你比我勤力得多~

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-13 19:23 發表
BEAR熊~你比我勤力得多~
師兄,我近來已經相比之前多參與了Forum的計分球局
但………………
如果論壇有d專係比大家去學習,改善發&接發球的練習球局,
咁就好喇
當我掌握好乒乓球基本功,便會捲土重來與大家一齊吹水!!!

有練習球局~單車館~通州街~保安道~北河街

我無打二十幾年~都係靠吹水收集知識~睇片再試下~

總之~《得就得~唔得就食忽忽》既心態~

球友配合~就0k~

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-14 09:05 發表
有無網友打過 Rakza X? 覚得算硬吗?
R7 SOFT 保証唔硬

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017-7-13 19:11 發表
除了跟教練學習之外,有什麼方法可以改善發球及接發球呢?
接發球 借發球機如何? 如冇師兄時間夾唔到既話(費話等於冇講過)

引用:
原帖由 q9450 於 2017/7/14 09:09 發表

接發球 借發球機如何? 如冇師兄時間夾唔到既話(費話等於冇講過)
但係發球機D旋轉唔似真人
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 2017-7-14 09:51

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/14 09:35 發表

不過重复练某啲动作せ手感等等都有用既。
好羨慕

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-14 09:30 發表

系啊,学唔到睇対手动作。
當然啦。唔係單憑睇完果幾百字就識打!

覺得V波之後, 傳統發球機僅可以鍛練拉波的慣性連續動作, 速度力量旋轉落點弧線都模擬化了
<-->
.

最更要食左~墨魚片壽司先~

晚各晚安
<-->
.

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017/7/15 19:18 發表

樓主咁水皮也參加球局,是想(廁所點燈)嗎
什麼是廁所點燈

引用:
原帖由 rckw 於 2017/7/15 19:25 發表

什麼是廁所點燈
Ok, 已google

好野好野!樓主有包涵之心~

發新話題