發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
小Q~不成功~便成人渣~

買左笵少~正手由狂50~轉翻狂三

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/18 13:29 發表
我用佢...

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/18 13:42 發表

個盒噤大既? 2 支装??
1盒6枝

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/18 13:47 發表
骏X 2 款都系 70 文。唔知有咩分別呢?
我果隻係泡;另一隻唔知。

左手日直,改右手。

上図:用 plastic wood 補完,用沙纸磨,磨到条邊直 1 直都得。

下図:形状還原之后要當系新板噉磨番圆滑啲邊,幾搞笑。

* 無乜心機,完成度 80 % 算数,亦無加番松木面。

易筋経 > 九陽真経 > 笑傲江湖 > 養魚

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/18 14:57 發表

團購?
似乎我的係舊包裝, 好似同C兄的一樣..

我之前日網買,買多幾支平均四十幾一支...

引用:
原帖由 rckw 於 2017/7/18 15:47 發表

似乎我的係舊包裝, 好似同C兄的一樣..

我之前日網買,買多幾支平均四十幾一支...
其實網購accessories係平好多

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/18 14:57 發表

團購?
如果你要試,當然可以無償贈送一支

引用:
原帖由 范少伯 於 2017/7/18 15:59 發表

屋企嗰支都未用晒。先谢了。但用完屋企嗰支之后可能会転晒用正胶。
試下日直長膠

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-7-18 17:27 發表

惑者對手長胶+防弧
完全打控制波
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

早晨各
<-->
.

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017/7/19 10:36 發表
VOecqd7RrHw
陽剛味...

試完狂三~《天下我有》既感覺回來了~

好似食左太太口服液甘~

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-19 19:26 發表

條什麽款吖!
當你完全沉迷去信一個人,那個人講乜都係啱!
咁就要靠身邊既好朋友教化。慢慢嚟唔好急 最緊要快
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-19 14:45 發表
好似食左太太口服液甘~
因為太太食左好大力?好大食?「太太好大力」
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

KinKa~好感人既故事~唉~遊戲規則不同

小Q~狂3~我九個月既重下旋都拉得起~

最緊要~反手扭擰~正手爆冲~理鬼佢

發新話題