發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-24 07:05 發表
即係(中文)
唔好估啦,完了
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-23 22:06 發表

可加可減機制
呢D先勁

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-23 23:23 發表

???
完全唔明

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-7-23 23:24 發表

師兄好,何以你得知此事?
Tom兄同antispin兄打過波? 

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-7-23 23:28 發表

但如果嗰位奇怪波友係男咪hehe,有人講關係會講男男關係咩?
我好驚喎
奇怪波友唔係男仔咩?

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-7-23 23:32 發表
係喎,樓主去咗邊?
問問佢D FD, 跳跳虎 . . .

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-24 00:11 發表
謝謝XX師兄帶我識tko球場,
記得你問過我是不是鍾意睇金庸小說,係,但我更鍾意睇 大時代 同 Sherlock Holmes,後者是我越看越害怕還看,夜晚唔敢熄燈訓覺
就像我知道這件事後,也覺得很可怕,一個打波有 ...
為何Tom兄的出現,會關係整件事?

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-24 00:46 發表

事實上之前水友齊退,就係因為複雜
講黎講去,都係"某些人"姐

引用:
原帖由 antispin 於 2017/7/24 00:11 發表
謝謝XX師兄帶我識tko球場,
記得你問過我是不是鍾意睇金庸小說,係,但我更鍾意睇 大時代 同 Sherlock Holmes,後者是我越看越害怕還看,夜晚唔敢熄燈訓覺 。
就像我知道這件事後,也覺得很可怕,一個打波有禮待人客氣的人點解網上會自問自答?

故仔係,因紅色暴雨的某晚,路上遇到一位不相識的女仔,我有帶遮,就送咗她一程去車站搭車,淋咗雨 ,重感冒至今,所以無聊之際上下網,點知就睇到嗰段Kin兄=? 文字,我有睇到佢原來嗰段,唔知點解又改咗,有d嬲,冇啦啦講人既?
我只是將我所見的事實和想法講出來,點解我確定他講的同我知的是同一件事,就不贅述了。
後面的文字反而勾起了我的好奇心,尤其是Tom兄你的出現讓我肯定了這一切,總之大部分謎團解開了。
外人應該唔明

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-24 10:03 發表
Tom兄早
早晨
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

最更要食~KFC先

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-24 10:09 發表
C兄早(這兒是解作思憶兄)
點解樓主唔出聲但扣你分嘅,扣一個唔扣哂其他post

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-24 11:08 發表
最更要食~KFC先
未有得食

引用:
原帖由 Minion 於 2017-7-24 11:08 發表

有冇搞錯呀你
伯伯才是院長!
你怎麼會叫Sor兄做院長
樓主未出聲你出聲

it's so funny

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-24 11:18 發表
it's so funny
都真係幾funny

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-24 11:24 發表

有幾 “分離“?
咁獨特嘅翻譯方法係伯伯先諗到
不過字面會誤會,我指有趣係指有時有D對話內容啫

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-24 11:40 發表

有名你叫la,師兄是迷你兵la ma
有野就兵仔通傳

大家午安

Lunch time

發新話題