發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
個邊好多歷史人物~

奥恰洛夫~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/23 21:49 發表
范少吹極都唔加分~Why
可加可減機制

等更~Kinka~BEAR熊~發言~黎料啦

下半場~估你唔到

引用:
原帖由 antispin 於 2017/7/23 23:02 發表
可能因為Tom兄靚仔又好波,
你位好波友XX兄=Minion兄=4/5某師兄=?,但估唔到佢會咁做,好小氣wor
話左兩次嗰個奇怪波友鍾意你wor,所以唔敢再搵你打波啦

???

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-23 23:02 發表
你位好波友XX兄=Minion兄=4/5某師兄=?,但估唔到佢會咁做,好小氣wor

師兄好,何以你得知此事?
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-23 23:02 發表

師兄好,何以你得知此事?
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:

但如果嗰位奇怪波友係男咪hehe,有人講關係會講男男關係咩?
我好驚喎

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/23 23:11 發表
下半場~估你唔到
仲有加時12碼
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 2017-7-24 00:25

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 2017-7-24 00:22

係喎,樓主去咗邊?

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017/7/23 23:32 發表
係喎,樓主去咗邊?
無處不在

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-23 23:35 發表

無處不在
咁驚

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-23 23:40 發表
ZaqfkCTuvP4
這個我知

甘複雜~唔知玩更乜~我退~~~

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/24 00:12 發表
事實上之前水友齊退,就係因為複雜

引用:
原帖由 CXC 於 2017/7/24 00:12 發表
得閒答咀~ 別太認真

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-24 00:14 發表
因為這論壇最特別的係大家可能唔止係網友,仲一齊打過波嘛

咁得意

大家早晨

發新話題