發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 18:40 發表

你冇錯
不過,我保留向總板主投訴的權利!!!
Kin兄同樓主,好有打情罵俏 . . .

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 18:52 發表

樓主好波
我以後會盡量做好d
串多D?

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 19:03 發表

串樓主
繼續講

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 19:09 發表

車!你又唔係板主,扣得我多少分,都好似冇乜人撐你啫(暫時)
睇你最多咪只可以扣我每個post兩,三分
有吉士

引用:
原帖由 Minion 於 2017-7-22 19:37 發表
打邊爐?

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-22 18:16 發表

我覺得有個網友可能有此需要
是我嗎
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017/7/22 19:27 發表

吹多幾吹,D分仲多
冇咩心機

10:00前掛8號風球。
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-22 22:49 發表

冇咩心機
完全明白

點先可以搏到加減分

多久沒回來,大家午安
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-19 19:08 發表

個故仔係這樣………………

事缘我有個friend個friend,學打了乒乓球不久,呢位初學者本身性格隨和,好多球友也覺得這位新手打波其實頗有潛質,較早前,這個新手結識到一班以練波為主的球友,原本作為一 ...
師兄所講朋友個朋友都好似我之前一個波友喎 ,但嗰個波友好奇怪,成日叫我唔好同人講同佢練波 奇奇怪怪
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-23 15:32 發表
點先可以搏到加減分
完全唔知

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-7-23 16:32 發表

師兄所講朋友個朋友都好似我之前一個波友喎 ,但嗰個波友好奇怪,成日叫我唔好同人講同佢練波 奇奇怪怪
咁神奇

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-7-23 16:32 發表

不可告人的秘密?

引用:

不如雙方形容"波友"、"朋友"的形象,所用的兵器、打法,有可能是同一人

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
咁得意唔想比人知佢係邊個個

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
唔通係打橫板 唔好講係145橫板喎

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-7-23 16:54 發表

不如雙方形容"波友"、"朋友"的形象,所用的兵器、打法,有可能是同一人
會唔會呀 好驚喎大佬

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-23 17:22 發表
日頭唔好講人,夜晚唔好講
唔明?

發新話題