發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-19 19:42 發表
小Q~狂3~我九個月既重下旋都拉得起~
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

Kinka講埋個故事~下集呢

最多請你吃KFC

我大概估到係邊個粉腸~暗示呀~老細

早上好
<-->
.

係咪佢~

[local]1[/local
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

20分!

打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳

我是Zhang jike

主板:viscaria 89g
正手:t05
反手:t64
Viscaria 91g
鐵牌平頂普碳fl

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
咁即係點..

我問那女是否La pooh ~佢答我個名係中文~
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 兩語講播 2017-7-21 06:17

個女人都???現場有三女十幾男~

你是那個樣~唔知那個?有無同我吹水~

引用:
原帖由 LaPooh 於 2017-7-21 00:32 發表
終於跟Cxc師兄見面了,可惜未有機會同師兄你砌磋
恭喜。又認識多幾位新朋友

BEAR熊~~有人話你係女兒身~波打左九個月~研究下

范少~我本人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

講番BEAR熊係~女扮男好D

Anti~明白你的~人夾人既原因

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-21 10:22 發表
師兄,背後講人是非就易,教到位滴滴仔打到有穩定基本功卻並非易事.
我自己都是滴滴仔,親身體會是,無論你幾有天份都好,都係有位好師父教到你,先會有自己同球友都feel到的進步.
最難得係師兄口中的'阿頭'真 ...
非常明白
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

向書展出發
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

發新話題