51 123
發新話題

緣聚網上噴口水

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-17 08:22 發表
话说最近都打日直。其実反手打得唔好せ唔畅顺,但打计分反而是進步了,(同用横板时比较)。

简単来说就是正手搶攻太強。
日直正手搶攻是必需吧
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-17 09:40 發表

吹水區的希望
其實係咪bid到一定好,我始終覺得唔對路,其實我手痕啫
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-7-17 12:25 發表

直板對我好沒樂趣 一板拉爆D對手
你拉爆

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-17 16:31 發表

藍綿省塊膠好似易keep過橙綿, 唔知係咪錯覺
有可能,但藍省海綿易起泡

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-17 18:24 發表

有無见過 “sorr 兄“ 真人?

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-7-18 17:27 發表

惑者對手長胶+防弧
完全打控制波

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-21 10:22 發表
師兄,背後講人是非就易,教到位滴滴仔打到有穩定基本功卻並非易事.
我自己都是滴滴仔,親身體會是,無論你幾有天份都好,都係有位好師父教到你,先會有自己同球友都feel到的進步.
最難得係師兄口中的'阿頭'真 ...
非常明白

向書展出發

書展工作第二日,忙到爆

多久沒回來,大家午安

引用:
原帖由 Kinkadefan 於 2017-7-19 19:08 發表

個故仔係這樣………………

事缘我有個friend個friend,學打了乒乓球不久,呢位初學者本身性格隨和,好多球友也覺得這位新手打波其實頗有潛質,較早前,這個新手結識到一班以練波為主的球友,原本作為一 ...
師兄所講朋友個朋友都好似我之前一個波友喎 ,但嗰個波友好奇怪,成日叫我唔好同人講同佢練波 奇奇怪怪

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
咁得意唔想比人知佢係邊個個

引用:
原帖由 CXC 於 2017-7-20 21:41 發表
打完大半個球局~都未找到BEAR熊~主持話係那個女人~但那女話佢唔係~吹帳
唔通係打橫板 唔好講係145橫板喎

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-7-23 16:54 發表

不如雙方形容"波友"、"朋友"的形象,所用的兵器、打法,有可能是同一人
會唔會呀 好驚喎大佬

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-23 17:22 發表
日頭唔好講人,夜晚唔好講
唔明?

引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-23 17:44 發表

打波都係秘密?
打波不秘密,身分先係

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-23 18:56 發表
有咩人要分身
唔知,我都無開分身

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-23 23:02 發表
可能因為Tom兄靚仔又好波,
你位好波友XX兄=Minion兄=4/5某師兄=?,但估唔到佢會咁做,好小氣wor
話左兩次嗰個奇怪波友鍾意你wor,所以唔敢再搵你打波啦

師兄好,何以你得知此事?

引用:
原帖由 antispin 於 2017-7-23 23:02 發表
你位好波友XX兄=Minion兄=4/5某師兄=?,但估唔到佢會咁做,好小氣wor

師兄好,何以你得知此事?

引用:

但如果嗰位奇怪波友係男咪hehe,有人講關係會講男男關係咩?
我好驚喎

51 123
發新話題