25 12
發新話題

號外:何鈞傑

號外:何鈞傑

年輕有為,高大英俊,有波有品,前途無限

我讀得書少,只懂用這些字形容
今日歌街他有 40幾個女 FANS 來支持,比陳展鵬當年有過之而無不及

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔出奇,傑仔個樣唔差,怕醜樣,有玩微博直播,好似有個微博後援會,可能喺大陸fans來撐場都未定

請問論壇FB group 係邊到

Facebook search hkttf
香港乒乓網

女 Fans 還會操流利廣東話
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

很好!乒乓球在香港火了。
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

唔係可能,係直情係大陸粉絲,全部都是

引用:
原帖由 gattfry 於 2017-1-15 20:48 發表
唔係可能,係直情係大陸粉絲,全部都是
大陸嚟真有心

香港啲小姐大姐要即刻見賢思齊啦. 揾番個靚仔嚟捧下.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

fans 都要靠大陸  

賽果分析: 如果打到決勝局, 何鈞傑就..

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2017-1-15 22:30 發表
fans 都要靠大陸  

賽果分析: 如果打到決勝局, 何鈞傑就..
輸咗啦,輸3:4(9:11)

林兆恆頭先唔知出唔出到門口

傑傑好堅抽

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 gattfry 於 2017-1-15 22:59 發表
林兆恆頭先唔知出唔出到門口
英雄出少年. 唔使驚. 一定有啲大姐仔保護佢既.

引用:
原帖由 miss leung 於 2017-1-16 13:44 發表
大陸Fans團

Wow! So many beautiful girls

港乒有FANS團, 點都係好事

而家打比賽真係好似嘉年華會
香港乒乓網

引用:
原帖由 TomLai 於 2017-1-15 20:37 發表
很好!乒乓球在香港火了。
其實係好事,有助推動香港乒運!!!
本帖最近評分記錄

25 12
發新話題