發新話題

訂場苦與樂

訂場苦與樂

今日晨早七點起身訂場, 以我夜貓性格真是好眼訓。
今次我們嘗試訂新的場地沙田比賽
事前我們跟別的朋友打了招呼確保沒有撞期, 也沒有阻教練揾食。耀記訂了早上12-1, 而我們原定 12-4, 改為 2-6 以外撞期。另一小乒球會也打過招呼, 確保不撞日期時間及地點。
訂場真的不容易
其他球局攪手 辛苦你們了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

有人問我哋點解乒超聯 定係星期日晚上七點至九點
因為當然是何文田呢個西伯利亞場是無人用
雅健用 3-7 我們便用 7-9
儘量不跟任何球會撞時間
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

訂場, 運動量不少, 一早起身要金睛火眼, 眼明手快.................
<-->
.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2017-1-13 09:13 發表
有人問我哋點解乒超聯 定係星期日晚上七點至九點
因為當然是何文田呢個西伯利亞場是無人用
地鐵的出現,此場可能會愈來愈難訂場了。

身同感受,就算放假都7點彈起身,book完場再瞓過。

如果舉辦球局係簡單容易的話,個個人都自己攪la

謝謝貓哥

何文田體育館係夜晚靜D
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

謝謝貓哥!

引用:
原帖由 sammon 於 2017-1-13 10:17 發表

地鐵的出現,此場可能會愈來愈難訂場了。
請問以離開地鐵車箱計 去到體育館乒乓球檯25分鐘得唔得

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2017-1-13 14:08 發表

請問以離開地鐵車箱計 去到體育館乒乓球檯25分鐘得唔得
不用25分鐘,15分鐘左右

6點起身,真是唔容易
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-13 14:14 發表

老頑童球每星期4下午活動都需要訂十張台,全靠2,3位義工無私奉獻一早去排隊,勞苦功高,在此再次致謝!
洪华山

引用:
原帖由 悠閒一族 於 13-1-2017 14:14 發表

求路線,謝

引用:
原帖由 黃大文 於 2017-1-13 19:54 發表

求路線,謝
最重要係,係港鐵站裡面,全程唔用扶手電梯,搭升降機,節省好多時間

向A3指示牌行

之後會見到有幾部升降機

搭升降機去行人天橋

之後應該見到 愛民邨 同 何文田邨 的分叉路,唔好向前行

向左(有向下的斜路),行幾步就見到康文署的標誌(即是何文田體育館背面)
本帖最近評分記錄

發新話題