75 1234
發新話題

[膠皮討論] 邪惡核心 - 報到處

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

邪惡核心 - 報到處

歡迎所有邪人報到, 請同時說明你用什麼邪膠  (只供報到, 請勿吹水)

(長膠, 生膠 及防孤)

1) Jackho813 - Bamboo + TSP
2) BrianDD - Bamboo
3) Mao - Bamboo
4) 出奇老鼠 - ck531a
5) Jkee - 友誼755/PALIO CK531A
6)
7)
8)
9)
10)

me baMboo
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

貓仔
Bamboo + 省狂 + YE II
Bamboo + M2000 + 馬軟碳
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

【小邪輝】

銀河955+U4空心柄+天極3

你係唔係...唔好扮野 wor
銀河邊有 755 架....755 是友誼....pls clarify
香港乒乓網

bamboo+ 729 + yasaka overdrive
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

BUTTERFLY CLEARFIELD (板)+ DONIC BAXSTER (正膠)+ DAWEI SAVIGA (長膠)

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-30 01:28 發表
你係唔係...唔好扮野 wor
銀河邊有 755 架....755 是友誼....pls clarify
已更正

另一武器:

友誼729炭板 + 銀河955 + 灌油天極3

wow! 咁多邪人....
Stiga Allround Classic with Bty Sriver-L+DHS -C-8 ox

I am both wor...can I still join?

Hurricane III + 755

我是長膠~
M2000+怪膠黃+N記既avo. 5

我用友誼 837 ox.

回復 9# 的帖子

你轉了打正膠?

引用:
原帖由 3070 於 2008-4-4 00:17 發表
你轉了打正膠?
YES, 打左一個月左右..... 有時間一齊研究下!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-4 00:19 發表

YES, 打左一個月左右..... 有時間一齊研究下!
where can buy DAWEI SAVIGA ??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-4-4 01:02 發表

有個朋友仔送比我, 與bamboo相比, 當然bamboo邪好多.

回復 18# 的帖子

好呀,好耐無見你地喇。

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-4-4 01:02 發表

China or you can pm me~

引用:
原帖由 3070 於 2008-4-4 11:50 發表
好呀,好耐無見你地喇。
Long time no see 3070...我最近有件事同你好有緣份..便是我的新車牌是 3070, , 每次見到都想起你
香港乒乓網

75 1234
發新話題