55 123
發新話題

[橫板] $700 值得一試的板

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-9 22:21 下沉
w968 唔洗諗 但成$3000

引用:
原帖由 vickyw288 於 2017/1/6 21:49 發表
w968 唔洗諗 但成$3000
世奧得戰錘阿爾法 好似係彷W968 (我冇打過)

引用:
原帖由 rckw 於 2017-1-6 22:05 發表

世奧得戰錘阿爾法 好似係彷W968 (我冇打過)
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=79490
跟不講道理的人講道理,你也是不講道理

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017/1/6 22:22 發表

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=79490
戰錘彷W997, 戰錘阿爾法(alpha)彷W968

仿clipper果個咩型號?
橫板球手
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: ZJK ALC 正手省狂 反手焦點3
副板 : Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:MC-4+正手Neo狂三+反手紅V
副板:勁極7+正手729-08es+反手Cj8000
直板 : YEO+正手729-08es省套+反手CJ8000

JOOLA VIVA, the only blade I left for myself after possessing over a hundred.
本帖最近評分記錄
  • je5181996 黑暗指數 +2 多謝分享 2017-1-7 03:14

可試這個

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幾個
......................

可以試MGA,真心抵試,好抵打
乒器:張繼科ZLC,05,80FX
完全係新手一個,借塊板救自己
打得直板點都要落D功夫

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2017-1-7 22:43 發表
可試這個
而家主板係呢塊
橫板球手
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: ZJK ALC 正手省狂 反手焦點3
副板 : Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:MC-4+正手Neo狂三+反手紅V
副板:勁極7+正手729-08es+反手Cj8000
直板 : YEO+正手729-08es省套+反手CJ8000

二手好多選擇
香港乒乓球論壇
電郵 : [email protected]
more ball games, more friends

我只有一件事,就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

既然講到咁正, 點解又咁少人打呢?

引用:
原帖由 Georgett 於 2017-1-11 20:38 發表
你指邊塊

回復 52# 的帖子

MGA玫瑰
呢個牌子根本就少啦

引用:
原帖由 Georgett 於 2017-1-11 20:38 發表
或者會唔會好多人打緊你唔知

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-11 21:15 發表

或者會唔會好多人打緊你唔知
次次幾日掃清
Nittaku Resist II          正:狂飆8 反:銀河 晴長膠
總重165
stiga defensive wood正:SAVIGA T50 反:Dr Neubauer BISON 防弧
總重:不
yasaka yeo                  正:FX-P 反:狂飆3
總重185

55 123
發新話題