發新話題

【百靈鳥球局】: 屠龍成功 ^ ^v

【百靈鳥球局】: 屠龍成功 ^ ^v

小弟最近的閉關訓練,28號晚終於得到回報!
就係張條巨龍,成功屠殺!
但係大戰果後,奕要付出代價!
早上一起身,成身酸痛
今晚仲要出戰工商盃,都唔知點算

我都仲係死係條巨龍手上..................

引用:
原帖由 off+ 於 29-10-2008 09:33 AM 發表
我都仲係死係條巨龍手上..................
你把刀唔得,快d囉d錢出來跟我學發球

弓起瑋哥逃龍乘公!!!!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 29-10-2008 12:51 PM 發表
弓起瑋哥逃龍乘公!!!!!!!
條龍等緊你,你又幾時上來屠
琴晚比大c逃過左一劫

回復 6# 的帖子

而家屠左條龍, 我既目標梗係你啦!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 29-10-2008 03:34 PM 發表
而家屠左條龍, 我既目標梗係你啦!!!!
咁你呢排就唔好上來啦,我最近好有態

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-29 15:36 發表

咁你呢排就唔好上來啦,我最近好有態
唔上住啦. 因為你就黎打甲團, 我驚打擊你自信心..........

引用:
原帖由 防守王 於 29-10-2008 04:30 PM 發表

唔上住啦. 因為你就黎打甲團, 我驚打擊你自信心..........
比賽前,唔會咁而比人打擊

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-29 13:20 發表

比賽前,唔會咁而比人打擊
你好有自信!

引用:
原帖由 feideepking 於 29-10-2008 04:59 PM 發表

你好有自信!
未打就無自信,咁不如唔好打!
加上防兄最多高我兩班波,我更加可以放心去沖

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-29 13:39 發表

果然好有人馬座o既特性!

勁wor
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-29 17:09 發表

你都算陰濕, 咁樣講, 我贏你就應該, 輸左搵窿絹.......

咁我同巨龍差兩班波.......咁又點計先?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 29-10-2008 05:53 PM 發表

你都算陰濕, 咁樣講, 我贏你就應該, 輸左搵窿絹.......

咁我同巨龍差兩班波.......咁又點計先?!?!
我只可以話格食格

發新話題