發新話題

本週討論:初學乒乓是否要買 Tenergy + ZLC?

引用:
原帖由 SSPSK 於 2017-1-2 18:34 發表

黑面原因可能係塊特注仲未到。。。innerforce alc暫時打住先。
有要求

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:34 發表

但女兒覺得不好
我要最好的

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:35 發表

阿媽冇錢買呀,粗粗地用住innerforce先啦女
笑左

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:35 發表

唔製啊,我要super zlc
你打好D,就買俾你

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:36 發表

基本上1000蚊係butterfly既門檻,窮人真係比唔起
小弟一早被拒

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:37 發表

但系嗰d套得半邊,保護唔到個柄
80蚊柞

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:37 發表

呢個重要任務比你
小弟 pass

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:38 發表

呢D家庭會令到個女打波好大壓力
唔用最好,點打好波

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-1-2 18:39 發表

1000Stiga幫你拉起幾條木
送木條

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:39 發表

享受窮人不能享受的福利,當然要承受下壓力啦
小弟都想承受下壓力

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:41 發表

我要成間鋪,最好連個店員都買埋,比我玩
如果你打到入港隊,媽媽買起整個蝴蝶牌子

好簡單,打波前以塊板先鸁心理,人有我有,而且大多數認為貴就係好,所以家長先為自己孩子買塊靚板
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:41 發表

butterfly板套,曾經也是80蚊
80蚊有板有套

引用:

但系嗰d套得半邊,保護唔到個柄
梗係唔係啦,個套大拿拿80蚊架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:44 發表

梗係唔係啦,個套大拿拿80蚊架
而家隻套全包
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:42 發表

無好板 好膠 好教練,點會有好技術
用平板,平膠,平教練,一樣有好技術

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-2 18:45 發表

用平板,平膠,平教練,一樣有好技術
最後平平無奇
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

天拿水起膠以前的5,6星就要,而家好似好易起

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2017-1-2 18:43 發表
好簡單,打波前以塊板先鸁心理,人有我有,而且大多數認為貴就係好,所以家長先為自己孩子買塊靚板
先赢人,先要赢板膠

CLCR + 2邊Baracuda

發新話題