發新話題

本週討論:初學乒乓是否要買 Tenergy + ZLC?

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:25 發表
國家隊用咩板架?狂飆X?
中國隊、日本隊、香港隊都好似無用上述的板

回復 121# 的帖子

有隻紅雙喜既好抵買,買2星板送板套,都係80蚊,我而家唔打塊2星,但個套仲用緊
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:25 發表

越貴越強,才是真理
接近一萬的百希達板等緊大家

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:27 發表

國家隊比較多viscaria
張繼科,樊震東,仲有一d之前用viscaria,唔知有無轉用其他
盛轉 . . . 但無人知

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:28 發表
正常既,個日上駿X見到有個身到好靚好貴既媽媽帶住個女(我估10歲到)買板,個女全程黑哂面,根本都唔係自己揀板,係阿媽揀,問左個價錢先問塊板如何 ,最後買左innerforce alc....
最好的送給兒女

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017-1-2 18:28 發表
小弟細個時用三星痴新膠
改板高手

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-2 18:32 發表

接近一萬的百希達板等緊大家
百希達其實仲有冇人打...我個波袋係百希達 ,用左10年有多
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP

引用:
原帖由 je5181996 於 2-1-2017 06:28 PM 發表 正常既,個日上駿X見到有個身到好靚好貴既媽媽帶住個女(我估10歲到)買板,個女全程黑哂面,根本都唔係自己揀板,係阿媽揀,問左個價錢先問塊板如何 ,最後買左innerforce alc....
黑面原因可能係塊特注仲未到。。。innerforce alc暫時打住先。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-2 18:34 發表

改板高手
睇到我笑左

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:30 發表
成品板D膠水實到將D海綿痴住塊板
無錯,小弟以靜制動

引用:
原帖由 SSPSK 於 2017-1-2 18:34 發表

黑面原因可能係塊特注仲未到。。。innerforce alc暫時打住先。
阿媽冇錢買呀,粗粗地用住innerforce先啦女

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:30 發表

聽過一d講法,我一定要butterfly,butterfly一定系最好
其他牌子

引用:
原帖由 SSPSK 於 2017-1-2 18:31 發表

世上只有媽媽好
有媽的孩子,買甚麼都好

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:32 發表

用天拿水起膠,佢d膠水要用砂紙磨走,再噴油打蠟。
太麻煩

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-2 18:35 發表

其他牌子
基本上1000蚊係butterfly既門檻,窮人真係比唔起

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:32 發表
有隻紅雙喜既好抵買,買2星板送板套,都係80蚊,我而家唔打塊2星,但個套仲用緊
要個套都好

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:32 發表

有錢的媽媽更好
輸左

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-2 18:33 發表

有無勇士,做下白老鼠
開個新標題

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-1-2 18:37 發表

輸左
呢D家庭會令到個女打波好大壓力

引用:
原帖由 je5181996 於 2017-1-2 18:34 發表

百希達其實仲有冇人打...我個波袋係百希達 ,用左10年有多
小弟問過,店員話賣左幾套

發新話題