發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

辛組bartender報到 (單人)

經濟低迷, $20都係錢, $20 = 先進運動會報名費 或 $20 = 7仔 2 can carlsberg beer + 回家巴士錢, 所以一定要為冠軍而戰

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-28 13:31 發表

改飲金獅會唔會平啲呀。
bartender兄你唔係有個雙打partner嘅咩?先進雙打賽唔一定要兩個人同一個年齡組別架。
我打雙打比較屎,所以上次比賽雙打要依靠其他隊友

另外你係咪講skol beer? 我覺得skol 跟 hk 生力一樣 淡得黎 水跟 酒精跟 麥味/槐花味唔balance, free就冇所謂,否則一定要利用$20 飲最好 0既野獎勵吓自己

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2008-10-28 13:38 發表
Join the game. Thanks. (單人)  
吓jason都玩?

樓主, 我建議註冊球員要讓分 丁組讓3分,丙組5分,甲乙組7分

為$20而努力

明白明白

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-28 17:24 發表
如果我系冠軍的話,到時到隊啤時段我又可以夾少20蚊
小過童兄, 有冇興趣pat 堆一隊? 因我們都有同一個夢想....將$20变成 啤酒

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-29 09:28 發表

OK .............呀...........我地叫夢想啤酒隊

我地第一個夢想系將$20變成啤酒

下個夢想要突破...........將$20我變成紅酒
紅酒? 咁我地要每人另+$50 羅

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-3 09:55 發表
各位餅友..............sorry 我要缺席了

當日適逢我外母生日飯局呀,來唔到!

你地努力 D 打啦

PS : kwok 兄,煩請pm 我留 E-mail ,因我要 sent 場紙給你簽到
好有失戀的感覺
好空虛

p.s.: 我的未來partner, 因我會遲10分鐘到(我要去褔榮/褔華街一帶填補空虛), 第一場請先出場

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-3 18:49 發表

請問福榮/福華街一帶有乜地方可以填補空虛?
千祈唔好唔到呀。
我8:30先由跑馬地來, 所以會遲~15min.

confirm! we can

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-6 00:51 發表

你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利&# ...
延續球局,,,,,,星期五 由kwok兄 主持 老節局, 星期六向老婆報到自己重在生, 星期日兵工廠, full 哂!!!

發新話題