發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

可唔可以系個 list 中,自己 mark 個心目中既 parter 嫁

or 在此公開求偶............你們願意嗎

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

如果我系冠軍的話,到時到隊啤時段我又可以夾少20蚊
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-28 22:32 發表

我的青春小鳥一去不回來,我的青春小鳥一去不回來……啦……啦
小鳥不去、鳥不在

kwok 兄,幾時有賽程表呀

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-28 22:59 發表
Me and 46 曰頭返工 play internet, night time we rest...haha.........
千祈唔好介紹比D老板睇這個論壇網頁

Ah kwok 球局無悶局、波局完左仲有啤酒局

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-29 00:04 發表

小過童兄, 有冇興趣pat 堆一隊? 因我們都有同一個夢想....將$20变成 啤酒
OK .............呀...........我地叫夢想啤酒隊

我地第一個夢想系將$20變成啤酒

下個夢想要突破...........將$20變成

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-29 09:50 發表

紅酒? 咁我地要每人另+$50 羅
我系扒街買D $70左右都入得下口

各位餅友..............sorry 我要缺席了

當日適逢我外母生日飯局呀,來唔到!

你地努力 D 打啦

PS : kwok 兄,煩請pm 我留 E-mail ,因我要 sent 場紙給你簽到

亞 kwok ,收唔收到我 sent 比你的場紙呀?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-6 00:51 發表

你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利&# ...
球會推介..............不另收取宣傳費

一個星期打足7日

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-6 09:25 發表
CONFIRMliness" />  
洗唔洗貢大隻字呀.........仲要紅色添 ( 驚D老餅有色盲兼老花 )

果然系大熱勝出..........弓喜、弓喜

發新話題