發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

招呼唔到咁多師兄,有啲罪過感

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-30 01:18 發表
You underestimated the numbers of oldcakes.....
It's hard to imagine 46 is one of us!    We must show our energetic mind to the others if we don't want to be the sourse of population aging problem.

David 退出,原則上至高境界補上。但至高會唔會一定要等埋pingpong有位先參加呢?

既然係咁,加咗你名先

小過童缺席,由pingpong補上。
各位,請留意第1頁的形勢變化,例如依家只有三隊成隊, Bartender 變咗獨立人士,你哋又可以再組合過。

咁都得,成全你。

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-3 18:03 發表

好有失戀的感覺
好空虛

p.s.: 我的未來partner, 因我會遲10分鐘到(我要去褔榮/褔華街一帶填補空虛), 第一場請先出場
請問福榮/福華街一帶有乜地方可以填補空虛?
千祈唔好唔到呀。

係呀,宇宙商場附近有間日式自助餐,連大啤數枝都係200左右,好掂。若果平啲就福華街嘅維記豬潤麵啦,廿幾蚊有交易。全部號稱深水埗十大美食,食完之後會覺得非常充實,空虛感一掃而光,好氣好力,話唔定贏埋當晚嘅比賽呀。

467唔老嚟,就叫「數字」隊算啦,好唔好?

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-4 09:20 發表
亞 kwok ,收唔收到我 sent 比你的場紙呀?
收到,唔該。聽日我會請人幫手攞場。

引用:
原帖由 pingpong 於 2008-11-3 23:02 發表
终於有得打啦
你有無心儀嘅partner呀?有就要主動啲喇。

各位師兄,好快就到咗星期三下午啦。為咗讓比賽順利進行,請大家留post或pm本人作實出席球局。謝謝。

各位師兄,請盡快確認出席,唔該。

仲有幾位師兄未確認,請盡快留言確認,以便安排抽簽。

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:27 發表
Can I join
基本上已滿額,你暫時只可以作後補。尚有幾位師兄未確認,若有人退出,則你可以補上。

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:37 發表

謝謝liness" />
唔好意思就真。你多啲留意呢佪論壇嘅post啦,好多球局等緊你呀。

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:37 發表

謝謝liness" /> 但幾時决定問?
明晚

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:44 發表

好多球局都Full
你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利邨有乒匯、觀塘有乒工廠,啲主持人多數都係啲有心又好nice嘅波友,你去佢哋啲板塊度睇下啦。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-6 09:25 發表
CONFIRMliness" />  
46你唔嚟就會成為11夫所指嘅罪人

……勢……勢……勢……勢……勢

發新話題