發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

亞 kwok ,收唔收到我 sent 比你的場紙呀?
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-4 09:20 發表
亞 kwok ,收唔收到我 sent 比你的場紙呀?
收到,唔該。聽日我會請人幫手攞場。

引用:
原帖由 pingpong 於 2008-11-3 23:02 發表
终於有得打啦
你有無心儀嘅partner呀?有就要主動啲喇。

各位師兄,好快就到咗星期三下午啦。為咗讓比賽順利進行,請大家留post或pm本人作實出席球局。謝謝。

I confirm....

各位師兄,請盡快確認出席,唔該。

回復 109# 的帖子

I confirm

i confirm .........
滴達仔神人

I confim

仲有幾位師兄未確認,請盡快留言確認,以便安排抽簽。

回復 106# 的帖子

找partner,隨緣隨緣!

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:27 發表
Can I join
基本上已滿額,你暫時只可以作後補。尚有幾位師兄未確認,若有人退出,則你可以補上。

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:37 發表

謝謝liness" />
唔好意思就真。你多啲留意呢佪論壇嘅post啦,好多球局等緊你呀。

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:37 發表

謝謝liness" /> 但幾時决定問?
明晚

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2008-11-6 00:44 發表

好多球局都Full
你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利邨有乒匯、觀塘有乒工廠,啲主持人多數都係啲有心又好nice嘅波友,你去佢哋啲板塊度睇下啦。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-6 00:51 發表

你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利&# ...
球會推介..............不另收取宣傳費

一個星期打足7日

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

confirm! we can

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-6 00:51 發表

你可以睇下啲球會嘅局,佢哋會收會員架,對成人嚟講,會費通常都唔算貴。星期一mrke多數喺荃灣楊屋道開局,星期二青屯喺大窩口,星期三偉裕喺灣仔開局,星期四順利&# ...
延續球局,,,,,,星期五 由kwok兄 主持 老節局, 星期六向老婆報到自己重在生, 星期日兵工廠, full 哂!!!

發新話題