發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

kwokwy兄;sorry因家有囍事唔嚟得各位玩開心d

David 退出,原則上至高境界補上。但至高會唔會一定要等埋pingpong有位先參加呢?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-31 19:52 發表
David 退出,原則上至高境界補上。但至高會唔會一定要等埋pingpong有位先參加呢?
咁又唔洗一定同pingpong夾嘅
留個位比我啦

既然係咁,加咗你名先

回復 85# 的帖子

咁唔該哂liness" />

bing 兄, 有無興趣同我夾定先?
隊名: Bingo ---"Bing" "高"

各位餅友..............sorry 我要缺席了

當日適逢我外母生日飯局呀,來唔到!

你地努力 D 打啦

PS : kwok 兄,煩請pm 我留 E-mail ,因我要 sent 場紙給你簽到

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

小過童缺席,由pingpong補上。
各位,請留意第1頁的形勢變化,例如依家只有三隊成隊, Bartender 變咗獨立人士,你哋又可以再組合過。

回復 86# 的帖子

冇問題,一於用Bing-高隊名出戰。。

007 + 46 =  數字隊  

咁都得,成全你。

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-3 09:55 發表
各位餅友..............sorry 我要缺席了

當日適逢我外母生日飯局呀,來唔到!

你地努力 D 打啦

PS : kwok 兄,煩請pm 我留 E-mail ,因我要 sent 場紙給你簽到
好有失戀的感覺
好空虛

p.s.: 我的未來partner, 因我會遲10分鐘到(我要去褔榮/褔華街一帶填補空虛), 第一場請先出場

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-3 18:03 發表

好有失戀的感覺
好空虛

p.s.: 我的未來partner, 因我會遲10分鐘到(我要去褔榮/褔華街一帶填補空虛), 第一場請先出場
請問福榮/福華街一帶有乜地方可以填補空虛?
千祈唔好唔到呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-3 18:49 發表

請問福榮/福華街一帶有乜地方可以填補空虛?
千祈唔好唔到呀。
我8:30先由跑馬地來, 所以會遲~15min.

bartender你想填補空虛只要出200蚊有d可能唔使保正你冇晒空虛重好Happy

係呀,宇宙商場附近有間日式自助餐,連大啤數枝都係200左右,好掂。若果平啲就福華街嘅維記豬潤麵啦,廿幾蚊有交易。全部號稱深水埗十大美食,食完之後會覺得非常充實,空虛感一掃而光,好氣好力,話唔定贏埋當晚嘅比賽呀。

回復 88# 的帖子

终於有得打啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-3 23:07 發表

屍苦 .. 乜吾係叫 james 467  咩 ... 細xx
You are 細6, I am not 細6 ar...

467唔老嚟,就叫「數字」隊算啦,好唔好?

發新話題