發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-28 16:59 發表
可唔可以系個 list 中,自己 mark 個心目中既 parter 嫁

or 在此公開求偶
你可以搵對方協商呀,呢啲嘢總要雙方你情我願先得架。若果傾掂出聲咪得囉,等於你兩個一齊報之嘛,我寫返上去就係。若果唔係就到時抽簽決定,都只能係靠一個字……

如果我系冠軍的話,到時到隊啤時段我又可以夾少20蚊
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-28 13:54 發表
原來冠軍隊要隊啤酒... ...

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-28 17:24 發表
打波冠軍就打波俾少20蚊;隊啤冠軍就隊啤俾少20蚊。分開嚟計數。

I join too....and I love to partner with oper8648, my Ping Union teamate....

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-28 18:51 發表
I join too....and I love to partner with oper8648, my Ping Union teamate....
Welcome, another great player! Does it mean that oper8648 agree with the partnership? Please confirm.

i join ......  single      thx   
滴達仔神人

I want to join, but no time, maybe next time.

Enjoy, everybody!

Oh, oper cannot confirm, then I like to partner with Master 46 la....I am sure he won't mind gei....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-28 21:18 發表
不材報名 liness" />liness" /> ( 單仁 )
估唔到我尊敬嘅46都到咗先進之年(你真係到咗35?),真係令人感慨。好,預埋你。咁你同James007拍檔一隊,ok?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-28 22:30 發表

郭兄 ... 其實不材都先進左 好多連 喇
我的青春小鳥一去不回來,我的青春小鳥一去不回來……啦……啦

My 小鳥 is the most 青春 item on my body.....

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-28 22:32 發表

我的青春小鳥一去不回來,我的青春小鳥一去不回來……啦……啦
小鳥不去、鳥不在
最新乒器...........................................

kwok 兄,幾時有賽程表呀

回復 1# 的帖子

我曰頭返工, 上唔到綢, 咁快就報哂名

Me and 46 曰頭返工 play internet, night time we rest...haha.........

發新話題