發新話題

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

賽果【老餅隊球局】 11月7日 (星期五) 北河街市政 先進前哨戰

練習賽:先進前哨戰

比賽日期:2008年11月7日
比賽時間:9:00pm-11:00pm
比賽地點:北河街市政局體育館3-5號乒乓球室
     九龍深水埗基隆街333號北河街市政大廈五樓 (電話:27291010)
參賽名額:12人
參賽資格:有資格參加先進運動會的球友(好似係35或以上)
報名方法:可以單人報名,由賽會抽簽配給隊友;也可以兩人為一隊報名(請報名時聲明單人或雙人報名)
     (你有機會在這裏搵到你的另一半……參加先進雙打
比賽制度:兩人為一隊,以隊際作「單 - 雙 - 單」打足三場比賽,每場5局3勝
晉級方法:太複雜,同埋要睇人數,下一個post先講;總之排到最少每隊可以打3輪,每人可以打3場單打,3場雙打
比賽獎品:我諗大家都唔係好志在,係咁意獎冠軍隊當晚打波唔使俾錢
參賽費用:冠軍隊免費,其餘每人20元。

1. pingpong(獨立人士)Confirm
2. Bartender(獨立人士)Confirm
3. oper8648(拍kwokwy - ok隊)Confirm
4. kwokwy(拍oper8648 - ok隊)Confirm
5. 46(拍James007 - 數字隊)Confirm
6. James007(拍46 - 數字隊)Confirm
7. yeungchunfai(拍polyman)Confirm
8. polyman(拍yeungchunfai)Confirm
9. jasonkyy(獨立人士)Confirm
10. dickyho230(獨立人士)Confirm
11. 至高境界(拍bing - bing高隊)Confirm
12. bing(拍至高境界 - bing高隊)Confirm

戰況激烈,最後由數字隊(46 + James)勝出第一。

辛組bartender報到 (單人)

經濟低迷, $20都係錢, $20 = 先進運動會報名費 或 $20 = 7仔 2 can carlsberg beer + 回家巴士錢, 所以一定要為冠軍而戰

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-28 12:59 發表
經濟低迷, $20都係錢, $20 = 先進運動會報名費 或 $20 = 7仔 2 can carlsberg beer + 回家巴士錢, 所以一定要為冠軍而戰
改飲金獅會唔會平啲呀。
bartender兄你唔係有個雙打partner嘅咩?先進雙打賽唔一定要兩個人同一個年齡組別架。

先進前哨戰 11月7 星期五

Join the game. Thanks. (單人)

輸梗都想玩吓david{單人}

仲未見有兩人一組報名

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-28 13:31 發表

改飲金獅會唔會平啲呀。
bartender兄你唔係有個雙打partner嘅咩?先進雙打賽唔一定要兩個人同一個年齡組別架。
我打雙打比較屎,所以上次比賽雙打要依靠其他隊友

另外你係咪講skol beer? 我覺得skol 跟 hk 生力一樣 淡得黎 水跟 酒精跟 麥味/槐花味唔balance, free就冇所謂,否則一定要利用$20 飲最好 0既野獎勵吓自己

不過呢個比賽唔係打一個人,一定要信任隊友,互相合作。

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2008-10-28 13:38 發表
Join the game. Thanks. (單人)  
吓jason都玩?

樓主, 我建議註冊球員要讓分 丁組讓3分,丙組5分,甲乙組7分

為$20而努力

都話唔係打一個人囉。而且乙丙丁組有時都未必無得打,你睇丙團就知啦。

明白明白

我來也, 可單及雙打都o.k. MA組

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-28 09:29 發表
所以冠軍係BTD您o既囊中物, 但唔好咁揚好喎!

引用:
原帖由 bing 於 2008-10-28 14:06 發表
我來也, 可單及雙打都o.k. MA組
歡迎師兄。今次其實每個人都要打雙打同單打,不過你若果有夾開嘅雙打partner就可以一齊報,我當你一隊人嚟練波;無嘅話就抽簽分配partner咁解。話唔定你玩完覺得好夾咪一齊去報先進雙打囉,因為報雙打唔使同一年齡組別呀。

Dear old-cake,

Please count me in.  (Single)

Thanks.

仲未有兩個人一齊報,到時雙打啲人全部未夾過嘅,好有趣。
都好,大家試下多啲同唔同嘅人合作。

我同yeungchunfai兩人一組報名

引用:
原帖由 Polyman 於 2008-10-28 16:50 發表
我同yeungchunfai兩人一組報名
嘩,超強組合終於出現啦,大熱門呀。仲有3個位,各位高手快啲報名呀。

可唔可以系個 list 中,自己 mark 個心目中既 parter 嫁

or 在此公開求偶............你們願意嗎

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題