36 12
發新話題

鞋款問題

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

鞋款問題

大家有冇發覺 乒乓鞋同排球鞋都系室內到著 點似排球鞋好似系靚過乒乓波鞋
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

我覺得乒乓球鞋靚,似nike
主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

我覺得乒乓球鞋靚d

室內運動鞋來講,乒乓球鞋算唔差

唔明為何butterfly球拍咁靚但鞋款咁醜...

引用:
原帖由 SSPSK 於 2016-12-19 11:45 發表
唔明為何butterfly球拍咁靚但鞋款咁醜...
http://www.sunnywise.com.hk/butshoes.htm
睇價錢系一千以上,並不醜樣

引用:
原帖由 GatienExtra 於 19-12-2016 11:50 AM 發表

http://www.sunnywise.com.hk/butshoes.htm
睇價錢系一千以上,並不醜樣
遮醜費??

設計呢樣嘢!!!
俾得起錢,品牌話事
反之;工廠話事.

mizuno呢對幾靚.. 不過諗起evangelion

可能是品牌之間的潛規則, 各人有自己山頭避免惡性競爭。

回復 11# 的帖子

係播,師兄講得有道理,好似底板就butterfly同stiga,膠皮正手就紅大媽,反手各大外套天下,配件就nittaku同yasaka咁

我唔覺得係巧合,應該係分地頭

主板:個性蝴蝶王      副板:個性龍五      日直:Speed   90 特厚
正手:藍省狂3           正手:黑標省狂3    單面:Tenergy 05
反手:Dignic 05         反手:黑標省狂3

正膠:Clipper Wood   長膠:Senso V3   中直:YEO
正手:Spinpips Red   正手:Neo 天極2   正手:Neo 天極2
反手:敏沖                 反手:Curl P-1R    反手:Vega Asia

我覺得尼對幾型
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

乒乓球球鞋都好靚,好多選擇

呢個款式一D都唔似乒乓球鞋

變咗花生酥

引用:
原帖由 SSPSK 於 2016-12-19 20:43 發表
變咗花生酥
話係乒乓球鞋都冇人信

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-12-19 21:22 發表

話係乒乓球鞋都冇人信
有butterfly個招牌就不是問題

引用:
原帖由 GatienExtra 於 19-12-2016 09:27 PM 發表 有butterfly個招牌就不是問題
即刻簽丁寧,場場穿唔同款,左右腳唔同色,整大個媽屐。

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2016-12-19 21:27 發表

有butterfly個招牌就不是問題
將蝴蝶轉為蝙蝠

引用:
原帖由 SSPSK 於 2016-12-19 21:42 發表
即刻簽丁寧,場場穿唔同款,左右腳唔同色,整大個媽屐。
福原愛夫妻檔有吸引性多d

36 12
發新話題