36 12
發新話題

[球板討論] 買 LKT 紅鑽石 貴過 T05 !!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

買 LKT 紅鑽石 貴過 T05 !!

之前有師兄介紹 LKT 紅鑽石 反手唔錯,買左一塊試試。

新膠上板,因為直板開肩未夠,只試過5分鐘,之後就用護膜貼好。
隔左個零禮拜,今日真正試打。

)(*&^%$#@

成塊面膠甩出黎?!!!!咪掛?!!!

記得好似75.00,打得5分鐘!!貴過 T05 N 倍!平均 5.00 打 20 秒?!

哎。。。。。。。。。。真係知錯。。。

本帖最近評分記錄
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

師兄係邊到買?買既時候有冇check清楚?
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

易甩皮聞名

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-15 22:21 發表
師兄係邊到買?買既時候有冇check清楚?
商店名字不會公開啦,不過信得過既,香港商店。
一定系關 LKT 事,唔關商店事啦。。。
上膠時都無問題,打果5分鐘都唔覺得有問題。

買膠,有包裝封好,點 check?咪膠一塊lor。。。
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

哈。。。。。。。。arm arm 輕輕 fark 一下塊板。。。。。。

講唔講道理呀。。。。。???
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 直直地 於 2016-12-15 22:34 發表

講唔講道理呀。。。。。???   
咁都得...75蚊

75蚊變防弧...
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

75.00

買左一個。。。。。教訓。

自己上番膠水啦
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我早排都買左紅讚石藍綿又冇野喎,可能系批次問題。反而另一隻牌子打兩次条边就開始離膠!

這隻是舊版紅海綿,一定出事,而家有藍海綿版
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

LKT。。。咩綿都唔會再試啦。。。。。。
姐藝離譜唔緊要,唔好 gum 離譜吖嘛。。。

順帶一提,正手系 銀河火星,都係第一次試。希望無事 啦。。。

lkt咩牌子

自从转左无机胶水后,很多大陸胶都有此现象。我手上两块拍里奧狂龙未打过已经有事,另一块天弓也只是打过几次。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
洪华山

回復 13# 的帖子

E個橙色海綿系咪啫系LKT稱

相當「甘」,相當「糟糕」 的 「甘糕 海綿」。正解。

引用:
原帖由 直直地 於 2016-12-15 23:36 發表
LKT。。。咩綿都唔會再試啦。。。。。。
姐藝離譜唔緊要,唔好 gum 離譜吖嘛。。。

順帶一提,正手系 銀河火星,都係第一次試。希望無事 啦。。。
火星無咁易出事
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2016-12-16 07:14 發表
自从转左は机胶水后,很多大陸胶都有此现象。我手上两块拍里奧狂龙未打过已经有事,另一块天弓也只是打过几次。
Pailo的所謂內能膠,指直空包裝,放得耐佢會縮,所以膠綿分體

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2016-12-16 07:14 發表
自从转左は机胶水后,很多大陸胶都有此现象。我手上两块拍里奧狂龙未打过已经有事,另一块天弓也只是打过几次。
天弓唔好再買,唔會好打得去邊,而且咁樣個QC有D

36 12
發新話題