25 12
發新話題

[球板討論] 剛剛發現另一位韓國本土超強日直選手!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

剛剛發現另一位韓國本土超強日直選手!

https://youtu.be/eNsJLpAVaw8

很值得學習!和之前另一位日直韓叔比這一位球質更高!

本帖最近評分記錄

太好睇了,極品!

k兄,darker speed 70好唔好用似cypress max嗎?

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-12-15 01:24 發表
k兄,darker speed 70好唔好用似cypress max嗎?
都好接近啦,買70抵玩好多

Cypress max就再實d個feel,但價錢差成倍

我都話啦,抵玩

睇唔到
主:Donic ZhouYu Two (Xiom Vega China + Vega Europe 2.0)
副:120G 日直單檜(Xiom Omega V Tour)

睇唔到

改左放link

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-12-15 10:03 發表
香港甲組頭水平
我覺得佢都差唔多熟波熟個到到水平,同之前個兩位左手日直韓仔一樣。

打得不錯 但同柳承敏差幾級

引用:
原帖由 nixonwin 於 2016-12-15 10:39 發表
打得不錯 但同柳承敏差幾級
Yes,業餘來講算最頂級了。

我會鐘意睇力王多啲
本帖最近評分記錄
  • Kenixting +10 我都好欣賞廖sir 2016-12-15 13:27

He is good but not strong

我中意大叔多D(因為我都係大叔 )
主:Donic ZhouYu Two (Xiom Vega China + Vega Europe 2.0)
副:120G 日直單檜(Xiom Omega V Tour)

回復 3# 的帖子

Are you kiding?

無咩可能甲頭喎

地中海阿叔高班幾波

比起廖曉明還差一点点, 可況老金老柳

引用:
原帖由 kenken168 於 2016-12-15 15:36 發表
比起廖曉明還差一点点, 可況老金老柳
可能我新手唔識

我覺得佢打得好好。樣樣野都好熟

25 12
發新話題