發新話題

[其它討論] 40+乒乓球

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動
有冇打過3樓既波?好想試試
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-18 01:04 發表
有冇打過3樓既波?好想試試
問下可唔可以買一兩個試試

其實各牌子既價錢都唔會差得遠..

朋友介紹 淘宝的罃恋 有信誉 可看看

引用:
原帖由 cathyliu 於 2016/12/18 10:59 發表
朋友介紹 淘宝的罃恋 有信誉 可看看
對這間店相當有保留...

引用:
原帖由 rckw 於 2016-12-18 11:14 發表

對這間店相當有保留...
願聞其詳 可作反映

回復 28# 的帖子

我都想知wo,事關我咩都係呢間買
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP

[quote]原帖由 cathyliu 於 2016-12-18 10:59 發表
朋友介紹 淘

引用:
原帖由 je5181996 於 2016/12/18 13:06 發表
我都想知wo,事關我咩都係呢間買
大概講下.. 因為有信譽的店不止一間, 稍有懷疑的我都唔會再幫襯

1) 首先我對佢賣彷stiga(打左格仔)拍套好有保留...
2) 呢度有師兄都提過佢賣假xiom袋...
3) 乒乓家園網友對佢評價都不太好
4) 我幫襯過佢買過平價國產板加膠, 佢地幫上埋膠, 不過收到已經開膠同埋膠已縮起碼2mm.. 俾佢負評, 佢地主動話退幾蚊送膠水換我改評價, 我冇理, 跟住佢地串我 開膠好平常, 同唔肯溝通解決問題 (?)

有選擇之下, 個人唔會推介, 亦唔會再幫襯
本帖最近評分記錄
  • SSPSK +2 多謝分享 2016-12-18 16:11

離左題.. 一星40+我用3樓一星, 都ok

剛上過3樓,見到一星40+乒乓球180元72粒,想搵人合資一人一半試下好唔好打,可先代購再在深水埗站交收,有意請PM。

回復 32# 的帖子

嚇死我,原來講緊瑩戀,我以為你講緊3樓有問題

引用:
原帖由 rckw 於 2016-12-18 16:07 發表

大概講下.. 因為有信譽的店不止一間, 稍有懷疑的我都唔會再幫襯

1) 首先我對佢賣彷stiga(打左格仔)拍套好有保留...
2) 呢度有師兄都提過佢賣假xiom袋...
3) 乒乓家園網友對佢評價都不太好
4) 我 ...
明白 已通知他們跟進

木地牌子都月過幾隻 感覺不如雙魚一星

引用:
原帖由 SSPSK 於 2016-12-18 16:23 發表
剛上過3樓,見到一星40+乒乓球180元72粒,想搵人合資一人一半試下好唔好打,可先代購再在深水埗站交收,有意請PM。
你大可以放心,我只打兩種波,雙魚三星和3樓一星。3樓波你先洗走d粉再打便可。72個中約有7個不夠圓,人道毀滅便可。

如果你真的覺得不好打,你放番去3樓,72個我同你全數回收。

引用:
原帖由 andrewphy 於 18-12-2016 06:40 PM 發表

你大可以放心,我只打兩種波,雙魚三星和3樓一星。3樓波你先洗走d粉再打便可。72個中約有7個不夠圓,人道毀滅便可。

如果你真的覺得不好打,你放番去3樓,72個我同你全數回收。
3樓代言人?

引用:
原帖由 SSPSK 於 2016-12-18 18:44 發表
3樓代言人?
無人可以要我代言。

引用:
原帖由 andrewphy 於 2016-12-18 18:47 發表

無人可以要我代言。
Wow

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

回復 40# 的帖子

小弟都係3樓死忠

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-18 19:57 發表
小弟都係3樓死忠
小弟不是忠實,只是以質素論質素。

發新話題