發新話題

【大吉月賽】3月21日 (星期六) 1:00-6:00pm 荔景體育館

由於kimkim123 未能如期交給本人聯絡電話.
將取消資格
歡迎後備或其他人黎玩下

希望明天各位準時到達

獎品有所更改.
上線:
第1名-國套黑色2.2mm 38度
第2名-vlons-darker 2.1 黑色
第3名- TIBHAR PHANTOM X-PRESS MAX 黑色
下線:
第1名:729-5  黑色 2.2MM 42度
第2名:天籟 紅色2.2MM
第3名:729FX 2.2MM 紅色

哎呀 !! 想玩添~~
但係.....聽日約左人添......!

可惜

大家玩得開心 d ~
祝球球都得心應手 !

總開資:  15(個人)  x 40 (元) =600元
600元 - 場錢( 14元x15(張台))  =600-210  =390
3塊膠皮-由於sleeper 平賣給小弟作獎品用途
所以可降低成本
390元減180元 (3塊膠皮)=210元
210元-216元膠皮(在外購買另外3塊膠皮作獎品用途;)= -6元

今天所打既紅雙喜3星乒乒波是小弟注資購買
30蚊好似 唔緊要;希望大家有個開心既比賽

你先在荔景地鐵站A2出口出。

沿扶手電梯上賢麗苑商場。

在噴水池與美心快餐之間有一樓梯上荔景山路。

上到荔景山路之後轉左,你會見到有斜路上行人天橋。

過了行人天橋,沿百步梯上到悅麗苑。

穿過平台和停車場,你會見到荔祖路。

在荔祖路轉左直行數分鐘,你就會見到藍色頂的荔景體育館了。

如有不明白,可在以下地圖看看:

http://www.centamap.com/gc/home.aspx

資料轉貼自yahoo.hk

好慘,
好似行山咁.....
o( ^ (00) ^ )o

行下喇
行多d  力之奧義會發揮多d架
死喇 依家差1張場紙

大吉..我仲未收到你個e-mail
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

知道
因為仲等緊terence兄既場紙
只收到2個鐘;仲差2個鐘
期待 ing

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-21 00:42 發表
知道liness" />
因為仲等緊terence兄既場紙
只收到2個鐘;仲差2個鐘
期待 ing
加油
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

K.o
唔知聽日d人會唔會到齊呢

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-21 00:20 發表 你先在荔景地鐵站A2出口出。沿扶手電梯上賢麗苑商場。在噴水池與美心快餐之間有一樓梯上荔景山路。上到荔景山路之後轉左,你會見到有斜路上行人天橋。過了行人天橋,沿百步梯上到悅麗苑。穿過平 ...
葵 芳 站 ( 興 寧 路 )有 小 巴 直 達 悅 麗 苑

http://www.td.gov.hk/transport_in_hong_kong/public_transport/minibuses/green/gmb_online_guide/new_territories_gmb_routes/nt_91a/index_tc.htm

唔該晒wonfat兄
為我呢種懶人想一種咁好既服務
聽日1於咁話

有冇人可以一齊係lai king站等?

上線
第1名-old cake(荃民之光)
第2名-Anson(青屯之光)
第3名-太陽之子(乒匯之光)
笑;haha
第1名-oper8648
第2名-stephen1019
第3名-david

我想要返d相xp

開波一陣;先影返張

old-cake大戰anson (冠軍戰

野田姐大戰stephen1019
田姐捨棄力之奧義換取懶網之奧義;呆-. -
同上;ha

old-cake 戰ray  

oper8648戰david
old cake戰ray
oper8648戰david
old cake戰太陽
第二次見太陽打波;liness" />liness" />liness" /> 真比面
同上
太陽戰ah輝

第一名-old-cake  公喜公喜liness" />liness" />liness" />
第二名-我大佬 anson哥
好多近照;有興趣問我拎;哈哈
第3名-野田姐經理人   -  太陽之子

下線第1名
下線第2名
下線第3名
大合照1張
仲有幾丁友冇上鏡

另外;如果唔驚電腦中毒既話可以問我拎野田姐近照

發新話題