發新話題

【大吉月賽】3月21日 (星期六) 1:00-6:00pm 荔景體育館

沒關係
下次再打過吧

So sorry,當日因請不到假不能出席,敬請原諒。有機會再砌磋。

更新
p.s 球癡兄.下次再會

我o係WAITING LIST,可以後補嗎?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-9 18:11 發表
唔好意思. 個日myron要打青少年複賽, 應該黎唔到. 會唔會有後備想打呢? 如果冇, 我另外揾人代替. sorry.
球賽安排及簽場方面, 會同oldcake兄商量, 到時佢會幫到你
myron仔加油...期待你地既好消息

引用:
原帖由 //RAY\\ 於 2009-3-14 14:02 發表
我o係WAITING LIST,可以後補嗎?
歡迎參與
如有興趣請pm本人提交資料
電話.
以及16號前confirm

我右手手腕最近受了傷暫時不能夠打球,所以很遺憾要退出這比賽。。。很抱歉啊。。。

引用:
原帖由 ChungMing 於 2009-3-14 21:26 發表
我右手手腕最近受了傷暫時不能夠打球,所以很遺憾要退出這比賽。。。很抱歉啊。。。
沒關係 下次有機會打過

對不起, 小吉哥哥, 小弟有事不能出席
一萬個對不起, 但有關比賽什麼問題, 你可以call我
sorry!!

reserved one place for me

reserved one place for me..please

kei.
冇問題
stephen1019
加左你個名@.@

大吉, 俾個email我, 我send個場紙俾你, 、D錢請俾番oldcake兄代收. (14x4 = 56)

以更改賽制
賽制為:
比賽形式 : 分三組 : A組、B組、C組,D組
                 每組分別進行單循環並以 5 局 3 勝 11 分進行比賽;
                 每組首兩名進入八強以單淘汰  7局 4 勝 11 分進行上線比賽;
                同時亦設下線比賽以淘汰 5局3勝進行下線比賽

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-15 10:56 發表
大吉, 俾個email我, 我send個場紙俾你, 、D錢請俾番oldcake兄代收. (14x4 = 56)
Okay/冇問題
已send.唔該terence兄有代Book場

仲有沒有位, 可否參加   ??

Richard

大吉....我confirm...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我想都join呀~!

rmak222-已send pm
陽陽&kimkim1121   -請pm我留低聯絡電話

幾時抽籤?

由於小弟早知計錯數
以為場租21蚊;點知14蚊
所以下線頭3名都會有獎
而上線頭4名都會有獎

發新話題