發新話題

【大吉月賽】3月21日 (星期六) 1:00-6:00pm 荔景體育館

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-2 13:45 發表

so team A will be a death group, images/smilies/default/lol.giffile:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot- ...
咁我可以做炮灰

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-3-2 13:50 發表
咁我可以做炮灰
who knows,
ball is circle, result is unexpected.
It is what the game becomes exciting.
enjoy the game la,

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-2 13:45 發表

so team A will be a death group, images/smilies/default/lol.giffile:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot- ...
講真, 最慘會唔會係lukpatrick呢? 呢d 咪叫做未出發先興奮

成20個鍾頭既台=,=
可以分組賽及下線賽打5局3勝,
八強至決賽打7局4勝,

或者經貓兄批淮後增加人數至24人都得

如果按原本既計劃黎打2個半鍾內打得晒,
3:30至6點可以開埋球局=,=

雖然大吉未必太熟悉比賽既時間控制方面,
但都見佢籌備左5個月,
精神十分可嘉,
欣賞欣賞!!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 11:48 發表
請問出線後如何安排?
1) 首名抽任何一組次名?
2) a1 vs d2, b1 vs c2 : c1 vs a2, d1 vs b2  ?
或另有安排呢?
a組首名打b組次名
b組首名打c組次名
c組首名打d組次名
d組首名打a組首名

響樹都唔該kei提提小弟.
差d唔記得得3張台
所以a,b,c組會打先
打完先到d組

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-2 18:24 發表
如果按原本既計劃黎打2個半鍾內打得晒,
3:30至6點可以開埋球局=,=

雖然大吉未必太熟悉比賽既時間控制方面,
但都見佢籌備左5個月,
精神十分可嘉,
欣賞欣賞!!!
有幾個月冇時間理呢個post姐
係呢排得閒d  
我預左時間出黎交流
或者每組加多1丁友都得

Old Cake, 太陽之子 & Kei.....你們到時幫幫 小吉......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔該大家
小弟會定期設立同類型比賽
會更加注意時間的需要
增加獎品的項目(例;最佳體育精神獎.等等)
今次打波都見到好多未見過既人 又識到人

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-2 18:35 發表
唔該大家liness" />
會更加注意時間的需要liness" />
話時話,我同你打過嗎?好似冇乜印像

其實可以輪住打既,
唔一定要abc打先,d組係度等,
每組都有六場波,可以
A1,B1,C1,
D1,A2,B2,
C2,D2...
...
...
B6,C6,D6

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-2 18:35 發表
唔該大家liness" />
會更加注意時間的需要liness" />
對不起, 我諗自這次比賽后, 你要向管理處申請才能再舉辦有關比賽, 另外請注意及嚴格所有參加者不能飛板. 煩請做好保安工作, 謝 !!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

飛板 希望各位參加者自律. 輸贏其次, 交流第一liness" />

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-3-2 18:38 發表

話時話,我同你打過嗎?好似冇乜印像
未打過 但見過你幾次
引用:
原帖由 logtincom 於 2009-3-2 18:42 發表
其實可以輪住打既,
唔一定要abc打先,d組係度等,
每組都有六場波,可以
A1,B1,C1,
D1,A2,B2,
C2,D2...
...
...
B6,C6,D6
小弟想安排比賽事情;待事情穩定後才放心比賽
同埋a team 打完有太陽,old cake幫手嘛
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-2 18:51 發表

對不起, 我諗自這次比賽后, 你要向管理處申請才能再舉辦有關比賽, 另外請注意及嚴格所有參加者不能飛板. 煩請做好保安工作, 謝 !!
明白晒

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-2 19:00 發表

未打過liness" /> 但見過你幾次

小弟想安排比賽事情;待事情穩定後才放心比賽
同埋a team 打完有太陽,old cake幫手嘛

明白晒
大小吉, 放心打la. 個日我可以幫你安排賽事

唔該Terence兄.
基於某原因能否全權負責是次比賽的決策人?
小弟樂意做聯絡,獎品協辦人

引用:
原帖由 大吉 於 2009-3-2 19:05 發表
唔該Terence兄.
基於某原因能否全權負責是次比賽的決策人?
小弟樂意做聯絡,獎品協辦人liness" />
唔緊要la. 你照做決策者, 我會做你助理架, 到時我會幫你協調. 記得整定的分組表同上下線對賽表. 不過mao兄應該有既, 請佢download俾你la.

由於Sleeper兄支持小弟協辦比賽.
膠皮已成本價出售給小弟.
所以是次活動收費有所下調

full左喇liness" />
sorry.

唔好意思. 個日myron要打青少年複賽, 應該黎唔到. 會唔會有後備想打呢? 如果冇, 我另外揾人代替. sorry.
球賽安排及簽場方面, 會同oldcake兄商量, 到時佢會幫到你

發新話題