發新話題

【大吉月賽】3月21日 (星期六) 1:00-6:00pm 荔景體育館

唔該Terence兄.
基於某原因能否全權負責是次比賽的決策人?
小弟樂意做聯絡,獎品協辦人

由於Sleeper兄支持小弟協辦比賽.
膠皮已成本價出售給小弟.
所以是次活動收費有所下調

full左喇liness" />
sorry.

沒關係
下次再打過吧

更新
p.s 球癡兄.下次再會

引用:
原帖由 //RAY\\ 於 2009-3-14 14:02 發表
我o係WAITING LIST,可以後補嗎?
歡迎參與
如有興趣請pm本人提交資料
電話.
以及16號前confirm

引用:
原帖由 ChungMing 於 2009-3-14 21:26 發表
我右手手腕最近受了傷暫時不能夠打球,所以很遺憾要退出這比賽。。。很抱歉啊。。。
沒關係 下次有機會打過

kei.
冇問題
stephen1019
加左你個名@.@

以更改賽制
賽制為:
比賽形式 : 分三組 : A組、B組、C組,D組
                 每組分別進行單循環並以 5 局 3 勝 11 分進行比賽;
                 每組首兩名進入八強以單淘汰  7局 4 勝 11 分進行上線比賽;
                同時亦設下線比賽以淘汰 5局3勝進行下線比賽

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-15 10:56 發表
大吉, 俾個email我, 我send個場紙俾你, 、D錢請俾番oldcake兄代收. (14x4 = 56)
Okay/冇問題
已send.唔該terence兄有代Book場

rmak222-已send pm
陽陽&kimkim1121   -請pm我留低聯絡電話

由於小弟早知計錯數
以為場租21蚊;點知14蚊
所以下線頭3名都會有獎
而上線頭4名都會有獎

由於kimkim123 未能如期交給本人聯絡電話.
將取消資格
歡迎後備或其他人黎玩下

希望明天各位準時到達

獎品有所更改.
上線:
第1名-國套黑色2.2mm 38度
第2名-vlons-darker 2.1 黑色
第3名- TIBHAR PHANTOM X-PRESS MAX 黑色
下線:
第1名:729-5  黑色 2.2MM 42度
第2名:天籟 紅色2.2MM
第3名:729FX 2.2MM 紅色

可惜

總開資:  15(個人)  x 40 (元) =600元
600元 - 場錢( 14元x15(張台))  =600-210  =390
3塊膠皮-由於sleeper 平賣給小弟作獎品用途
所以可降低成本
390元減180元 (3塊膠皮)=210元
210元-216元膠皮(在外購買另外3塊膠皮作獎品用途;)= -6元

今天所打既紅雙喜3星乒乒波是小弟注資購買
30蚊好似 唔緊要;希望大家有個開心既比賽

你先在荔景地鐵站A2出口出。

沿扶手電梯上賢麗苑商場。

在噴水池與美心快餐之間有一樓梯上荔景山路。

上到荔景山路之後轉左,你會見到有斜路上行人天橋。

過了行人天橋,沿百步梯上到悅麗苑。

穿過平台和停車場,你會見到荔祖路。

在荔祖路轉左直行數分鐘,你就會見到藍色頂的荔景體育館了。

如有不明白,可在以下地圖看看:

http://www.centamap.com/gc/home.aspx

資料轉貼自yahoo.hk

行下喇
行多d  力之奧義會發揮多d架
死喇 依家差1張場紙

知道
因為仲等緊terence兄既場紙
只收到2個鐘;仲差2個鐘
期待 ing

發新話題