發新話題

全新 Butterfly Viscaria FL 87g $1050

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

全新 Butterfly Viscaria FL 87g $1050

新版,手柄背面係綠色防偽珠。

[購至日本代理公司, 已獲版主批准出售]

PM me with wtsapp...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

要呀,請留給我。

有好多魚鱗紋
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

好抵 多魚鱗

請問是那一個版主批准你發售全新 Viscaria ?

我發現你有另外的全新器材發售中...

請你 PM 給我交代一吓。

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我是向貴版版主monkey330申請,佢同意的.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

push

push

一年了还未賣出?

唔好意思,多口-問。因為我上次去日本也是想買viscaria,但店東同我講,呢個model不在日本發售的,唔知有冇師兄在日本買過呢?

日本店不會直銷 Viscaria...日本Butterfly代理只會出口 Viscaria 去其他國家的代理公司。

明白。謝謝解答。。。。。

發新話題