發新話題

冇犯規但騷擾的行為

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

冇犯規但騷擾的行為

我覺得有啲人開波前鍾意響張檯度滴幾下先開,例如樊震東同許昕,我覺得對手心理會被打亂,成日要等你滴完先開得個波,如果我可以修例,我會改做個波一接觸張檯就當你開咗。
大家又有冇發覺一些類似的行為?

拋波拋到九樓咁高 . . . 算唔算騷擾行為?
本帖最近評分記錄

呢個論壇有些字唔知點解成日出唔到,出唔到的字後面成段會無咗,有冇師兄知點搞?

記得當年齊寶華開波前又係鍾意係咁拍個波落地下,拍成十下八下,有次唔記得是甚麼比賽,比個裁判罰咗一分

滴係為左比對手做準備
本帖最近評分記錄

可能是因常年累月发球的方式演变而成为惯性动作,个人觉得并は大碍,因每位球手都有个别独特的发球动作也是专属他 / 她的标记....
本帖最近評分記錄
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

更高都行, 不要扭伤自己的颈就ok了..
引用:
原帖由 悠閒一族 於 16/11/2016 22:13 發表
拋波拋到九樓咁高 . . . 算唔算騷擾行為?
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

短時間內滴幾下冇乜所謂,如果自己扎行個馬系度對方hold住個波成幾十秒都唔開邊樣衰d?
*我寧願佢滴,好過一埋檯就開完全唔理你準備好未果類人
本帖最近評分記錄

仲有d好似標童咁,大大力dum落地度,壁球室好應聲家麻∼∼

引用:
原帖由 chaiwan 於 2016-11-16 22:13 發表
呢個論壇有些字唔知點解成日出唔到,出唔到的字後面成段會無咗,有冇師兄知點搞?
繁體字既異體字

對手開波時大聲歎氣,不過好似近來有人比人比牌
本帖最近評分記錄

上年丙團16強, 個裁判話我唔可以開波前拍個波落地下。。。。。。
本帖最近評分記錄

見過有d滴完四五下以為佢開波,跟住又兀返起身整下衫整下褲又滴四五下,咁樣我覺得一定會影響對手。以前游泳比賽就係有人出呢d招,自己隊友明輸,就玩下偷步去打亂真正對手比賽節奏同心理,因為以前有一次機會所以好多人這樣做,後來一偷步就即DQ
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-11-17 07:33 發表
李靜係教練席大叫算5算騷擾
算,但係騷擾自已個球員囉

論咪咪摸摸,邊有人泊得住馬琳!

引用:
原帖由 chaiwan 於 2016-11-17 04:53 發表
仲有d好似標童咁,大大力dum落地度,壁球室好應聲家麻∼∼
佢要請祖師爺附身授法

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2016-11-17 16:12 發表

佢要請祖師爺附身授法
現在都改曬例,一路都唔明 dum 來做乜

我好想知原因,師兄有冇問佢或佢有冇講犯咗乜例?
引用:
原帖由 henrytam 於 2016-11-17 08:45 發表
上年丙團16強, 個裁判話我唔可以開波前拍個波落地下。。。。。。

發新話題