發新話題

[綜合技術] 有沒人正反手都用狂飆?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

有沒人正反手都用狂飆?

我今日用完,打到死下死下~!

同Tenergy 相比,發力要求真係差好遠......

師兄係橫板兩邊狂 ?
小弟有塊直板兩邊狂  還好

引用:
原帖由 Bro.of.Fever 於 2016-11-14 00:51 發表
師兄係橫板兩邊狂 ?
小弟有塊直板兩邊狂  還好
yes, 橫板雙狂,反百正藍綿國狂3。

師兄你有沒灌到膠? 我唔識灌,要靠人手打鬆塊膠

藍綿國狂用系反手真系冇聽過.....
可以試下蛋糕海綿既狂3或者3-50

正手 狂 反手 tenergy. 一定要灌架,兩三次,一定要

引用:
原帖由 儍峰 於 2016-11-14 01:05 發表
藍綿國狂用系反手真系冇聽過.....
可以試下蛋糕海綿既狂3或者3-50
掉轉左

我正手橙綿國狂,反手紅綿狂

反手唔駛多灌,幾彈呀

本帖最近評分記錄

橫板都可以
直板雙面狂飆真係太重

識得有人橫板正反手係狂飆,重係舊個種,問過佢點解會用,佢話人人話唔掂,佢就係要試,試過,覺得幾好

國手

引用:
原帖由 Timothy2015 於 14-11-2016 01:02 發表

yes, 橫板雙狂,反百正藍綿國狂3。

師兄你有沒灌到膠? 我唔識灌,要靠人手打鬆塊膠
YEO 正手38 2.1 橙綿 灌左  反手 白綿35 2.1 狂 都灌埋
唔會好重

引用:
原帖由 mlc130213 於 2016-11-14 10:04 發表
橫板都可以
直板雙面狂飆真係太重
狂三-50可能好D

我係兩面國套 正手天3反手NEO狂
兩面國套配板好重要
紅雙喜既可以 STIGA純木都可以 但係BTY除左INNERFORCE 純木之外全部都唔得 由其係ALC ZLC SZLC 桐木大芯既配全面國套都係變死死實實變成一件垃圾

引用:
原帖由 馬琳 於 2016-11-14 15:54 發表
我係兩面國套 正手天3反手NEO狂
兩面國套配板好重要
紅雙喜既可以 STIGA純木都可以 但係BTY除左INNERFORCE 純木之外全部都唔得 由其係ALC ZLC SZLC 桐木大芯既配全面國套都係變死死實實變成一件垃圾
其實純木配狂飆係咪有啲玩命@@

要發好多力....

王夯的訓練拍好像用兩面狂
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

引用:
原帖由 Timothy2015 於 2016-11-14 19:37 發表

其實純木配狂飆係咪有啲玩命@@

要發好多力....
練功組合

我試過反手狂飈2,正手省狂3

紅綿狂請問是咩版本 ?
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

有冇直板2面狂飆

發新話題