發新話題

深圳教練

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

深圳教練

自從實利和執左,搵唔到好教練,大家有無好教練?最好橫打勁,有香港甲尾水平就夠了。

實利和省級教練一樣可以私自到紅大媽球館教

~超級榮譽~

大鳳凰,李光達教練。

引用:
原帖由 直板人123 於 2016-11-6 08:45 PM 發表
大鳳凰,李光達教練。
小朋友一定專心教,大人勿近

~超級榮譽~

大鳳凰有冇教練教大人都可以專心呢

呢個真係,好多教練都唔想同識打既大人打。。。。

有,張克健.廣東話容易表白自己想學什麼
對我這樣成人一樣教導,學不學到自己既問題,

~超級榮譽~

回復 7# 的帖子

張克健係幾有heat, 教波都用超水谷 05+64...
佢見你hea 真係會粗口話你, 你問咩佢都會教,不過我就覺得佢教授能力一般

引用:
原帖由 badiso 於 2016-11-7 11:17 AM 發表
佢見你hea 真係會粗口話你, 你問咩佢都會教,不過我就覺得佢教授能力一般
講心個句,同本地教練學,我上深圳啦,
在深圳教練無半斤有八兩

~超級榮譽~

請問大鳳凰有冇微信?

可以約定教練什麼時間到,定好球台
當然是長期自己教練,十分方便

~超級榮譽~

生活緊張城市, 好教練一定有
<-->
.

请问上大陆学费一般几钱个钟(教练费,租场费等等)?星期六日会不会很多人,很难约到教练?

回復 9# 的帖子

我唔同意,大陸教練平均技術都好過香港係事真,但教又係另一回事,講心態大陸球館教練多次陪練多過指導。
當然香港都會有呢d教練,如果係搵呢種頂到你波既教練,一定大陸比較好。

引用:
原帖由 badiso 於 2016-11-7 11:17 發表
我想問張克健係邊度教緊啊?

引用:
原帖由 閃人 於 2016-11-7 13:33 發表

講心個句,同本地教練學,我上深圳啦,
在深圳教練無半斤有八兩
非常同意

橫打好既葉大明都唔錯.....係紅雙喜教緊~~~~
佢都有教香港既大人同小朋友~
識講廣東話~

回復 16# 的帖子

應該係大鳳凰....

請問有冇Ching可提供大鳯凰地址及聯絡?
謝謝!

新波王的廖真不錯,好有心
hi

發新話題