發新話題

《刀魂》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
我唔難打
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

我自己失誤多
本帖最近評分記錄
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

伯伯用重量武器
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-11-6 21:35 發表

用珍貴武器打我地,我地好榮幸
我都係用ZLC正手MXS反手綠魔GRIP
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-11-7 09:27 發表
見識過呢種人
打波前講到自己 推波又差 橫打又唔好 冇正手
我都係咁講,但我講事實

引用:
原帖由 q9450 於 2016-11-7 16:45 發表

唔好呃我....您係勁人+高人 幾時教我打波?
有時間,約到就打下波,吹下技術野好啦,教就

Rasant grip使用者,感覺反手用易磨轉,有速度

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-11-8 20:31 發表

Tom兄 唔洗咁謙
我認我有教過我朋友打波,佢打日直,教完佢,佢練完一段時間,我出事,比佢衝到死死下

發新話題