發新話題

【乒匯球局】: 10月23日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館

尋晚我都有上來攪攪震.................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-24 13:56 發表
最可惜係你冇落場露兩手..keke
有呀...............我借左個妹妹仔 ( 佢同利生打緊,sorry 我唔知佢叫咩名 )槐板試左幾板

唔錯........唔錯 ( 講緊槐 Roxon 450 )
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-24 15:49 發表
個女仔都唔錯??haha

幾時買番塊450來自己打呢?
無貨呀..............

我要 450 / 2.0mm / red................有無兄弟可以割愛呀

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-25 06:09 發表

kekeke~好啦~下次俾返一分你啦~
誰人系松本然呀.................

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-27 18:53 發表

哈哈~係好肥果個呀~^^
原來系肥仔

發新話題
最近訪問的版塊