發新話題

[其它討論] 請問淘寶邊間賣真野架呢

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

請問淘寶邊間賣真野架呢

好似好平

沒能力專門在材料學,化學,製造學,力學,物理學,市場學和經濟學了解的話,是無法作出個人合適判斷的!這樣像懶或貪便宜的問意見,其就像緣木求魚。

這些知識,全部都經驗是錢,時間和經驗。

沒吃過乾炒牛河,別人如何形容,你永也無法知道其味道是否合適自己。

你這樣問人,相信只是想節省個人試驗成本,但其實是浪費時間。

可自己想

引用:
原帖由 futari 於 2016-11-4 10:37 發表
可自己想
hitori

金龍xxx
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

引用:
原帖由 carltamki 於 2016-11-4 11:49 發表
金龍xxx
冇butterfly產品

小東邪,但系唔算平

引用:
原帖由 lsmsam2005 於 2016/11/4 12:06 發表

冇butterfly產品
butterfly唔好上TB啦, 有都唔會比HK平.
本帖最近評分記錄

BUTTERFLY在外國網店都唔多覺有...! 
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

引用:
原帖由 電磁波 於 2016/11/4 15:17 發表
BUTTERFLY在外國網店都唔多覺有...! 
日本網有, 不過唔可以直寄國外.

大陸官方授權網店得兩三間, e.g.精英

樂天有,不過可選擇款式唔算多。

引用:
原帖由 shopaholic603 於 2016/11/4 20:07 發表
樂天有,不過可選擇款式唔算多。
之前去樂天訂特注好扺,不過已成往事

回復 10# 的帖子

Seriously?

上淘寶當然是買大陸牌子啦! 但都小心有假!

叮囑四個字: 便宜莫貪!
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

引用:
原帖由 電磁波 於 2016/11/9 03:28 發表
上淘寶當然是買大陸牌子啦! 但都小心有假!

叮囑四個字: 便宜莫貪!
去品牌直營店,貴幾十,但係保險D.. DHS直營店都平過HK零售少少。

淘寶金龍暫時未發現假貨,蝴蝶可以去皓月睇下,歐版底板可以去TT11海淘

金龍,yaosir 都口碑好,價錢一樣,航天都OK不過好無禮貌,瑩戀出過假紅雙喜

發新話題