27 12
發新話題

[砌版討論] $1000 想砌板五夾,生膠+反膠

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

$1000 想砌板五夾,生膠+反膠

一千樓下,五夾板,正手生膠,反手反膠,有冇介紹?

回復 2# 的帖子

共幾錢?

你直定橫,有邊d 板已經有,避免重複

回復 4# 的帖子

直。
重復唔緊要,請講丫

許昕木可試
<-->
.

請說明型號,謝謝

stiga Intensity nct 800或者 日版yeo
正手Spectol Speed特厚或者厚 240
反手mark v hps soft max 300
這樣配搭便對自身發力有要求

回復 8# 的帖子

引用:
原帖由 Georgett 於 2016-10-29 18:37 發表
sor,睇左1500樓下 ,yeo轉普通行貨就可以了

如果真係好打既,貴D都照殺啦

clipper wood + blowfish + m2
乒超領隊 : 雄昇球會

Stiga CR+正手tsp spectol blue 反手t64大約$1200

引用:
原帖由 防弧哥 於 2016-10-29 21:10 發表
Stiga CR+正手tsp spectol blue 反手t64大約$1200
打粒仔用七夾好D ,$1000以下反手可以用butterfly sriver fx

回復 14# 的帖子

七夾?吉田怎樣?600 only

引用:
原帖由 Georgett 於 2016-10-29 21:39 發表
七夾?吉田怎樣?600 only
好力水,反手一定系差d,硬,我覺得可選擇一些軟七夾

回復 16# 的帖子

為何反手會差D, 我反手拉波的。

五夾木 照顧左反手,正手嗰邊又差左;七夾木正手好,反手又變左唔咬球,都幾麻煩 ,橫打如果不是太強,怕打不透板,食唔住球

回復 19# 的帖子

我新手一名咋

玫5 stiga 正手spectol 反手m1 比人逼反手都無架啦 m1 彈返過去 博一博好過m2 m3 拉波啦

新手 玩返紅雙喜4星先啦 2舊夠玩成年

27 12
發新話題