發新話題

FULL【龍恆乒聚】11月1日 (星期二) 7:00-10:00pm

引用:
原帖由 人大 於 2016-10-25 16:23 發表
join, please
Welcome
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

Cobas501 join.

kwokwy + eva join

引用:
原帖由 kwokwy 於 2016-10-25 16:36 發表
kwokwy + eva join
Welcome

abc友 join.

Join thx......
老楊

引用:
原帖由 老楊 於 2016-10-25 16:59 發表
Join thx......
Welcome

Join please

引用:
原帖由 newmancheung 於 2016-10-25 17:17 發表
Join please
Welcome

Waiting , thanks

引用:
原帖由 kowlboy 於 2016-10-25 17:43 發表
Waiting list updated.

Reservation for reserve, thx

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2016-10-25 18:06 發表
Reservation for reserve, thx

引用:
原帖由 風雲小子 於 2016-10-26 01:43 發表
風雲小子
下星期二我又上來四樓探下你地先, 不過我唔係打波
興趣: 打乒乓球, 天文攝影, , 業餘無線電/衛星通訊,

引用:
原帖由 smallstar 於 2016-10-26 09:55 發表

風雲小子
下星期二我又上來四樓探下你地先, 不過我唔係打波
Smallstar兄,
歡迎!有時間除咗可以嚟吹吹水,不妨落場賜教吓,畀d機會大家跟你學嘢!

有事退出。請後備補上,謝謝!
但願一球局,打一板好波!
快樂乒乓!

打法: 瀨網結合滴死

引用:
原帖由 Ronaldinho 於 2016-10-27 09:47 發表
有事退出。請後備補上,謝謝!
Ok. C u next time.

引用:
原帖由 kowlboy 於 2016-10-25 17:43 發表
kowlboy, u are on the list.

我有事返國內,星期二球局要退出sorry

引用:
原帖由 dt2ln 於 2016-10-29 13:46 發表
我有事返國內,星期二球局要退出sorry
Ok. C u next time.

發新話題