65 1234
發新話題

失望

失望

講真,好少係論壇出post,但係今日見到生果報呢個報導真係有點失望,忍唔住講兩句

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/sports/20160903/55596209

政治野係論壇上post可能有d敏感,但係我真係好想問下作爲運動員,支持建制派有咩好處?建制從來有支持過香港體育發展咩?

有d sense都唔會支持呢種人,更何況助選!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

據我了解建制派搞社區、康樂及體育活動多過泛民好多。不過呢單嘢還是低調d好 !

乒超領隊 : 雄昇球會

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-21 13:18 發表
1, 要尊重别人的政治睇法せ立場。不要盲目相信只有自己是對的。。。(下删数万字)

2,所以都系唔應该喺 乒論 谈政治為妙。

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-10-21 13:31 發表

人:努力未願平賣 人性我沒法賤賣
魔:今天死結應難解
人:努力興建
魔:盡情破壞
合:彼此也在捱
人:世界腐敗犯法那需領牌(看吧邪力正強大)
人:法理若在為何強盜滿街(看吧強盜滿街)
人:人海的衝擊比那蒼海更大(啊啊)
合:難為正邪定分界
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

好歌不厭百回聽.

引用:
原帖由 速鳥 於 2016-10-21 14:08 發表
人:努力未願平賣 人性我沒法賤賣
魔:今天死結應難解
人:努力興建
魔:盡情破壞
合:彼此也在捱
人:世界腐敗犯法那需領牌(看吧邪力正強大)
人:法理若在為何強盜滿街(看吧強盜滿街)
人:人海的衝擊比那 ...

我睇完都有點失望

佢地又係既,好地地做咩無啦啦幫政客賣廣告

在下愚見認為頂級運動員必須專注佢代表項目, 才能不斷突破, 其他事情最好少理, 尤其是政治, 不知其他人是否認同。

1, 要尊重别人的政治睇法せ立場。不要盲目相信只有自己是對的。。。(下删数万字)

2,所以都系唔應该喺乒論谈政治為妙。

十分同意!!!
chiutt2011

回復 12# 的帖子

頂級運動員都係專心訓練避談政治,乒乓論壇都不是談政治的好平臺,但見到乒壇一哥竟然撐這人 ,我呢條茂利都永不支持你了

運動員支持建制不是問題,但撐何妖。。。
呀廷都係專心打波算啦

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-21 13:18 發表

2,所以都系唔應该喺 乒論 谈政治為妙。
是的…………
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-21 18:07 發表
希望管理员快些発现此帖せ闗帖。
既然每人都可以有自己立場,何需要關帖?

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-21 18:14 發表

Hahaha... 悠兄,请参考 浪客剑心。
浪客劍心? 有關係?

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-21 18:07 發表
希望管理员快些発现此帖せ闗帖。
論壇不希望討論政治的,不過我想這主題樓主是想討論 乒乓球運動員(或運動員)應否參與政治
我曾經訪問過黃鎮庭,他說有看 HKTTF 也知道很多網友支持佢
所以我想他也會看到此帖,便是看不到也會有人告訴他,或許讓他了解網友怎樣看也是一件好事
而我們保持一貫立場不反對,不支持,也不比意見。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 直拍橫打c 於 2016-10-21 23:02 發表
運動員都係專心訓練避談政治為妙

唉。。。
你討厭政治,政治卻來攪你,今次好明顯'糖棚'叫佢同來 ,人笨比人做踏腳石

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2016-10-21 18:19 發表

論壇不希望討論政治的,不過我想這主題樓主是想討論 乒乓球運動員(或運動員)應否參與政治
我曾經訪問過黃鎮庭,他說有看 HKTTF 也知道很多網友支持佢
所以我想他也會看到此帖,便是看不到也會有人告訴他, ...
其實我一直都非常支持黃鎮庭,睇住佢打敗國外好手為港爭光真係好驕傲

但係呢次都係個句...失望

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-10-22 08:38 發表
希望 貓前輩 可以再考虑關帖。因為無辧法令到全部人都不用顏色去標签别人的。然后是也無法令到全部人都理性讨論的。结果有些時候 A 方批评 B 方,如果 B 還擊就変成 ...
你講乜呀,我唔見有人唔理性囉,我就唔讚成關帖;乒乓球網唔討論乒乓球員,唔通討論佘詩曼被困海口

65 1234
發新話題