發新話題

del

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

del

del

比心機!
本帖最近評分記錄
  • antispin +2 精品好帖 2016-10-20 11:23

X可以代表好多意思
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

師姐 = 'Zxxxx' 吗?
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-10-19 18:03 發表
X可以代表好多意思
同乒乓球無關的

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-10-19 18:05 發表
沒有膽色纏你 心亂如麻
回去吧 回去吧 來讓我傷口結疤
請記住時間 如果來到
就要止步 求別做笑話 失足跌倒

引用:
原帖由 Kerric 於 2016-10-19 18:05 發表
師姐 = 'Zxxxx' 吗?
尾的字母係?

引用:
原帖由 antispin 於 2016-10-19 16:14 發表

又是陰天,外面很大霧.紅色暴雨...同我今朝心情差唔多丫

師姐話打完下個星期就黎唔到啦,  師姐人很好很好 ,總是會鼓勵你,也不介意和滴滴仔打
師姐說:你要快d諗定啦,不要3心2意,最後2頭都唔 ...
師兄 有其他記錄在其他post . . . ?

师/诗/施/狮/C....
引用:
原帖由 悠閒一族 於 19/10/2016 22:16 發表

尾的字母係?
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

引用:
原帖由 Kerric 於 2016-10-19 22:42 發表
师/诗/施/狮/C....

冇呢個人?

發新話題