32 12
發新話題

<無償贈送> 舊乒乓球膠皮(已送出)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

<無償贈送> 舊乒乓球膠皮(已送出)

大約六塊舊乒乓球膠皮(以生膠為主),全部中直板形,
有Joola,Nittaku,Palio,Tsp等……………

坑口港鐵站交收

如有意者只可跟帖出post回應,先到先得,不可用PM報名,
請明確表示要或不要!謝謝!!
本人保留權利決定誰最終可領取,然後才會以PM留電話約日期及時間交收,
**(恕不接受之前曾領取及現正在申領膠皮的網友),敬希合作!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

Hold tsp thx
如果可以,可唔可以耍埋Nittaku

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 00:23 發表
回覆2樓:
請問你是否真的需要?
請明確表明立場,要/不要
而且不能只要其中某一塊,係一次過全取六塊!
本人有興趣 好的!!!

Hold

回復 2# 的帖子

快手搶先機...
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

鷹兄不客氣
引用:
原帖由 鷹眼 於 12/10/2016 00:49 發表
多謝Kerric兄加分
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 13:12 發表
多謝悠閒一族兄加分
鷹眼兄 的善舉

一次過六塊
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 13:27 發表
回覆12樓
多謝Tom兄加分
客氣
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 14:45 發表
感謝Fivelok兄加分
Ok

雖然拎唔到 都感覺鷹眼師兄 慷慨大方造福人群

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 16:13 發表
回覆17樓
Kof2500hk師兄過獎 ,其實事情的真相是 : 我打算放棄這項運動,故此希望替這些仍能用來打球的膠皮尋找新主人,總好過棄置它們於我家中
鷹兄放棄乒乓球

引用:
回覆17樓
Kof2500hk師兄過獎 ,其實事情的真相是 : 我打算放棄這項運動,故此希望替這些仍能用來打球的膠皮尋找新主人,總好過棄置它們於我家中
我未同你打波

有無板唔要

回復 23樓

幾時有機會打返場波?

引用:
回覆17樓
鷹兄 乒乓球界仲有好多需要你既地方架

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-10-12 17:48 發表
回覆22樓
暫時未有
板呢d野,隨緣啦

已送出

引用:
原帖由 kof2500hk 於 2016-10-12 15:55 發表
雖然拎唔到 都感覺鷹眼師兄 慷慨大方造福人群
鷹眼兄 是一等一好人

引用:
回覆17樓
鷹眼兄 放棄乒乓球 . . .

32 12
發新話題