77 1234
發新話題

【成績公佈】: 2008年度10月份樂天月賽

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-19 00:17 發表
bond~咁鯉魚門會方便d咩?
你住邊一區?
但都算方便過去順利村, 我住港島東, 今日到觀塘有公事, 從觀塘搭MTR過來, 回程發現竟然可以搭船達到我居住的一區

引用:
原帖由 logtincom 於 19/10/2008 12:10 AM 發表
sorry,我讀書少,隔涉咩意思?
你中4ga la bor小弟弟
咁都叫讀得書少??

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-19 00:17 發表

在當事人未同意前. 我們不應該將比賽之片段隨意與第三者分享.
Logtincom 要小心注意這一點.
Mao Hing, thanks for this warning....I think Logtin a little boy really does't like me much 'cause he seems to enjoy that one game the most although I ended up winning his  tournament.....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-19 00:58 發表

屍苦 ... 無論汝 比人炒 11 : 0 又好 , 21 :0 又好 , 途兒都係支持汝 ....
Master 46, thank you for your support....

some of the pics are like ghost pics....

看罷四頁,
logtin係一個好有熱誠的活動策劃人,
整個比賽十分成功,
恭喜

Good job!

thx,但我都認我有d地方做得唔好,可能下次會做得好d

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-19 19:39 發表
thx,但我都認我有d地方做得唔好,可能下次會做得好d
但以一以中四學生來說, 已給超晒班, 起碼順利進行

恭喜007; 恭喜賽事搞得好成功!

Log少d形容d相片好鬼馬!

如果覺得某d相唔係太好,可以pm我要求我取消

回復 81# 的帖子

多謝啊...下次一齊來玩吧

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-21 05:18 發表
多謝啊...下次一齊來玩吧
下次賽事即係下個禮拜舉行?!

回復 83# 的帖子

可能11月8掛

77 1234
發新話題
最近訪問的版塊