發新話題

【成績公佈】: 2008年度10月份樂天月賽

add already

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-18 22:59 發表
Thank you Logtin for hosting this tournament....good job.
咁簡單既事都處理唔到學咩人做版主=,=

回復 48# 的帖子

哈哈...佢好認真bor...

回復 48# 的帖子

在下愚見james007第一局放鬆左,所以乒乓小子打起左

回復 50# 的帖子

第三局占士比人炒既片段(11:2,唔夠分半鍾打晒)我有,要既msn搵我...

回復 51# 的帖子

sorry 我無msn

你們也可以加我入 msn
[email protected]
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 52# 的帖子

o~唔緊要,下次比你睇=,=總有機會

Logtin why you enjoy watching me lose so much???  Anyway, ball is round gei......everyone can win ga la....if you really want to share how 我 比人炒既片段, I don't mind you post it in here....I don't think it's the first time 我 比人炒.  I have lost 11:0 to a few ppl b4 too....would you like to see those 片段 too?

回復 55# 的帖子

11:0=,=我睇呀

post係度唔係幾好意思既(最主要係post唔到片段)...要既私底下問我lag啦,難得占士咁大方

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-18 22:43 發表

我下次想搞24人既比賽,
打算係順利體育館打,
4張台 x 4個鍾...
如果7-11pm又會有好多年青人唔得,
太早成人又唔得...
有咩時段可以見意?
順利村似乎隔涉了點....

sorry,我讀書少,隔涉咩意思?

引用:
原帖由 tong3307 於 18/10/2008 10:32 PM 發表
終於見到你上線了,等你好耐
有事搵我??

引用:
原帖由 logtincom 於 18/10/2008 10:40 PM 發表

ok~you win
我咩都輸俾你ga la~~
邊有贏到ar

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-19 00:02 發表
Logtin why you enjoy watching me lose so much???  Anyway, ball is round gei......everyone can win ga la....if you really want to share how 我 比人炒既片段, I don't mind you post it in here....I don't  ...
三文治小姐一定可以抄 007
香港乒乓網

回復 59# 的帖子

隔涉即系遠左d,唔方便的意思.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-19 00:15 發表

三文治小姐一定可以抄 007
三文治小姐  可以抄007 21:0

bond~咁鯉魚門會方便d咩?
你住邊一區?

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-18 23:54 發表
第三局占士比人炒既片段(11:2,唔夠分半鍾打晒)我有,要既msn搵我...
在當事人未同意前. 我們不應該將比賽之片段隨意與第三者分享.
Logtincom 要小心注意這一點.
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊